Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Surface 3 heeft ‘geheime’ kickstandpositie

Geschreven door
Geplaatst op5 mei 2015, 18:32 CategorieWindows

Over twee dagen verschijnt hij in Nederland; de Microsoft Surface 3. De nieuwste tablet van het bedrijf uit Redmond beschikt over drie posities voor de kickstand zodat je zowel op schoot als op tafel comfortabel kunt werken. Maar, er is nog een vierde positie voor diegenen die van een risico houden.

Gebruikers van de Surface 3 laten via Reddit weten een ‘geheime’ positie voor de kickstand van de Surface 3 gevonden te hebben. Door hard op de kickstand te drukken wanneer deze in de grootste hoek staat komt de kickstand namelijk vrij en ligt het geheel in een lichte hoek op tafel. Het is echter geen positie die Microsoft communiceert en bovendien doet het geluid dat de kickstand maakt tijdens het losdrukken vermoeden dat je iets gesloopt hebt.

De kickstand breekt echter niet wanneer je deze handeling uitvoert, zo meldt The Verge. Het is een ‘extra positie’ die als beveiliging is ingebouwd. De standaard raakt los in plaats van dat deze breekt, bijvoorbeeld wanneer je op de tablet zou leunen. Je kunt de positie gebruiken voor bijvoorbeeld schetsen of het maken van notities. Het enige minpunt van deze positie is dat de weerstand van de kickstand verdwijnt. Daarbij blijft het een risico om je Surface 3 zo te behandelen en kan niet gegarandeerd worden dat de kickstand ook na 100 keer ‘losbreken’ nog perfect functioneert.

Lees ook onze Microsoft Surface 3 review voor alle pluspunten en minpunten.

  • Delen:
Microsoft Surface 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.