Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Surface 3 uit voorraad te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2015, 11:20 CategorieWindows

Het heeft even geduurd maar de Microsoft Surface 3 kan sinds vandaag in Nederland gekocht worden. De nieuwste tablet van Microsoft ligt in de winkels voor een prijs vanaf 609 euro.

De Suface Pro 3 kennen we natuurlijk al een aantal maanden maar is voor veel consumenten een prijzig model. Speciaal voor diegenen die iets minder hoge eisen stellen aan hun tablet, met name qua rekenkracht en resolutie, introduceert Microsoft de Surface 3. Dit model draait ook op de volledige versie van Windows 8.1 maar is iets kleiner dan zijn grote broer.

De Surface 3 is voorzien van een 10.8-inch display met een resolutie van 1.920 bij 1.280 pixels en draait op een Intel Atom x7-processor. Onder de motorkap zien we 2GB of 4GB aan werkgeheugen terug, vergezeld door 64GB of 128GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart uitgebreid kan worden.

Surface-3-review-cover

Ook komt de tablet met een usb 3.0-poort, een microusb 2.0-poort, een mini-DisplayPort, Bluetooth 4.0 en WiFi voor draadloze communicatie, een kickstand aan de achterzijde en twee camera’s. Natuurlijk kan de tablet voorzien worden van de bekende Surface-accessoires, waaronder de TypeCover en de Surface Pen. Deze moeten echter wel los aangeschaft worden.

Via onderstaande winkels, en via de website van Microsoft zelf, is de Surface 3 te koop voor een prijs vanaf 609 euro. Hiervoor krijg je de 64GB-versie met 2GB aan werkgeheugen. Bij sommige winkels krijg je momenteel, als je één van de 100 eerste kopers bent, de TypeCover gratis.

Lees meer over de nieuwste Surface-tablet in onze Microsoft Surface 3 review. Ook hebben we alle verschillen tussen de Surface Pro 3 en Surface 3 voor je onder elkaar gezet.

  • Delen:
Microsoft Surface 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.