Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Mogelijke iPad Pro-render toont serieuze afmetingen

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2015, 12:17 CategorieiPad

Het begint wellicht een beetje eentonig te worden maar een nieuwe week brengt natuurlijk ook een nieuw gerucht over de iPad Pro. Hoewel de tablet nog steeds niet officieel door Apple aangekondigd is denken we, met de nadruk op denken, alles al te weten.

Er zijn de afgelopen maanden al tientallen geruchten voorbij gekomen en eigenlijk allemaal zijn ze het er over eens dat de iPad Pro een gigantische tablet zal gaan worden. Een render, gelekt door het bekende OnLeaks, toont vandaag het mogelijke chassis van de tablet.

iPad-Pro-render

Hoewel we het weer met een flinke korrel zout moeten nemen zou dit het chassis van de iPad Pro kunnen zijn. De tablet krijgt dan een formaat van 12.9-inch mee, wat zorgt voor serieuze afmetingen van 223 x 306 x 7.2 millimeter. De iPad Pro is groot maar ook dun.

Verder kunnen we eruit opmaken dat de iPad mogelijk een usb type-c-poort krijgt, iets dat ook in eerdere geruchten naar voren kwam. Volgens de laatste geruchten krijgen we de iPad Pro dit jaar nog te zien, waarschijnlijk in december.

De tablet zou daarnaast draaien op een Apple A8X-processor en voorzien zijn van een 2.560 bij 1.440 pixels resolutie. Ook zou de iPad Pro over een indrukwekkende 11.000mAh accu beschikken en zou Apple een speciale stylus voor de tablet op de markt willen brengen. Natuurlijk wordt de iPad Pro uitgerust met iOS-software maar er gaan geruchten over een nieuwe multi-task-functie waardoor twee apps naast elkaar gedraaid kunnen worden.

Wil je alle geruchten over Apple’s grote tablet teruglezen? Neem dan een kijkje in ons iPad Pro-archief.

  • Delen:
Apple iPad Pro
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.