Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe variant Surface 3 met 4GB RAM en 64GB ROM duikt op

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2015, 12:25 CategorieMicrosoft

De nieuwe Microsoft Surface 3 ligt alweer even in de Nederlandse winkels en komt in twee varianten; een 64GB-versie met 2GB aan werkgeheugen en een 128GB-versie met 4GB aan werkgeheugen. In verschillende Europese landen is inmiddels echter ook een derde variant verschenen.

In onder meer Duitsland is een nieuwe variant van de Microsoft Surface 3 opgedoken bij een aantal webwinkels. Het gaat om een versie met 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen, gericht op diegenen die iets meer vragen van hun tablet op het gebied van prestaties maar voldoende hebben aan 64GB aan opslagruimte. Wel kan ook het opslaggeheugen van deze versie de Microsoft Surface 3 uitgebreid worden middels een microSD-kaart.

Microsoft zelf heeft de nieuwe variant nog niet officieel aangekondigd en of deze versie ook Nederland zal bereiken is niet duidelijk. In Duitsland gaat de nieuwe versie naar verwachting 649 euro kosten. De goedkoopste versie, met 2GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen, kost 609 euro. De 128GB-versie met 4GB aan werkgeheugen heeft een adviesprijs van 729 euro meegekregen.

Voor meer informatie over de pluspunten en minpunten van de nieuwste Surface-tablet verwijzen we je naar onze Microsoft Surface 3 review. Alle specificaties, features en prijzen vind je op de productpagina van de Microsoft Surface 3.

  • Delen:
Microsoft Surface 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.