Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Paper Think Kit helpt je met brainstormen

Geschreven door
Geplaatst op12 mei 2015, 15:32 CategorieApplicaties

Paper heeft vandaag Think Kit geïntroduceerd. Dit is een set nieuwe tools in de Paper app, waarmee je beter visueel kunt brainstormen. Think Kit is gratis te gebruiken zodra je de Paper app geüpdatet hebt, en je betaalt dus niks extra en hoeft geen extra app te downloaden.

Paper

Paper begon als teken-app. Door de verschillende tools, zoals een penseel en stift, groeide de app al snel uit tot een geliefde app. Later bracht het bedrijf dat Paper maakt Pencil uit, een betere stylus speciaal gemaakt voor Paper. Een aantal maanden verstreken, waarna FiftyThree besloot Paper gratis te maken om de verkoop van Pencil te stimuleren.

Think Kit

Om Paper interessanter te maken in meer markten werd recentelijk gezocht naar nieuwe investeerders. Die kwamen er, in een series B funding werd 30 miljoen Dollar opgehaald. Een van de nieuwe ideeën waarvoor het geld gebruikt is zien we nu: Think Kit.

Nadat je de nieuwste update van Paper hebt geïnstalleerd, kun je door de tools te swipen de nieuwe Think Kit tools vinden. Een aantal zullen je bekend voorkomen, zoals kleur en de pen. Daarnaast zijn er nieuwe tools te vinden, zoals een schaar en een verfroller. Om gebruik te maken van Think Kit begin je met tekenen.

Een nieuwe technologie van FiftyThree, Intention Engine, herkent wat je tekent. Schets je bijvoorbeeld een vierkant, dan verbetert Intention Engine het vierkant zodat de lijnen recht zijn. Intention Engine werkt ook met cirkels, driehoeken en pijlen.

Via de schaar kun je getekende objecten verplaatsen. Je kunt een cirkel tekenen om objecten binnen de cirkel te verplaatsen, of door op iets getekend te tikken kun je alleen dat object verplaatsen. Via de verfroller kun je wat je getekend hebt vervolgens opvullen met een kleurtje.

Paper is gratis te downloaden in de Apple App Store.

  • Paper
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.