Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung begint uitrol Android 5.0 voor de Galaxy NotePro 12.2

Geschreven door
Geplaatst op1 mei 2015, 10:42 CategorieAndroid

Samsung heeft de smaak goed te pakken. De Koreaanse fabrikant heeft inmiddels al verschillende Galaxy-toestellen voorzien van het nieuwe Android 5.0 Lollipop, waaronder de Galaxy Tab S-tablets. Deze week is in Europa gestart met de uitrol van Lollipop voor de Samsung Galaxy NotePro 12.2.

Diverse gebruikers in Italië melden deze week dat de Android 5.0 Lollipop-update beschikbaar is voor de 4G-versie van de in 2013 gelanceerde Samsung Galaxy NotePro 12.2. Deze tablet draait vanuit de winkel op Android 4.4 KitKat maar kan via een gratis Over The Air-update van de nieuwste versie van Android voorzien worden.

De update is momenteel alleen beschikbaar in Italië en alleen voor de variant van de tablet die beschikt over 4G/LTE. De verwachting is dat Samsung Lollipop snel beschikbaar stelt voor de WiFi-versie van de tablet. We verwachting daarbij dat beide updates ook snel de Nederlandse gebruikers zullen bereiken.

De Samsung Galaxy NotePro 12.2 is al een tijdje te koop maar is nog steeds één van de grootste Android-tablets. Het model heeft een formaat van 12.2-inch en beschikt over een 2.560 bij 1.600 pixels resolutie. Verder is de tablet voorzien van een Qualcomm Snapdragon S4-processor, 3GB aan werkgeheugen, 32GB aan opslaggeheugen, een microSD-kaartlezer, twee camera’s en natuurlijk de bekende S-Pen stylus.

Lees ook onze Samsung Galaxy NotePro 12.2 review.

 • Delen:
Samsung Galaxy NotePRO 12.2
Android KitKat (4.4)

Reacties

 1. Johnny Rocket
  03 augustus, 2015 om 15:17

  Het is nu augusutus 2015 en er is nog steeds niks te zien op mn Notepro. Ik ben toe aan een nieuwe versie: met name de widget homepage is zo irritant; kan niet verwijderd worden en laat al maanden zien dat de nieuwste Blackberry er is. Werkt dus voor geen meter.

  • Wilfried
   26 augustus, 2015 om 14:55

   Same here men volgende tablet zal wel een ander merk zijn android 6.0 is al bijna uit en de tablets van samsung staan nog op 4.4…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.