Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Galaxy Tab A 9.7 te koop in Nederland

Geschreven door
Geplaatst op10 mei 2015, 17:18 CategorieAndroid

Samsung is deze week begonnen met de verkoop van de Galaxy Tab A 9.7. De nieuwste tablet van de Koreaanse fabrikant is inmiddels uit voorraad te koop bij diverse Nederlandse winkels, zo blijkt uit de tablet database van TabletsMagazine.nl.

Samsung Galaxy Tab A 9.7

De Samsung Galaxy Tab A 9.7 is één van de twee modellen in de nieuwe Galaxy Tab A-serie die zich kenmerkt door de integratie van de S-Pen stylus. Deze stylus werd tot voor kort alleen met de Galaxy Note-modellen geleverd.

Qua specificaties is de Galaxy Tab A 9.7 is echter weinig indrukwekkend, al wordt de tablet standaard met de nieuwste versie van Android, Android 5.0 Lollipop, geleverd. De tablet is voorzien van een 9.7-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels en een 4:3 beeldverhouding. Dit laatste is uniek voor een tablet van Samsung.

Samsung-Galaxy-Tab-A-9-7

Verder beschikt de tablet over een Qualcomm Snapdragon 410-processor met een kloksnelheid van 1.2GHz, vergezeld door 1.5GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslaggeheugen dat met een microSD-kaart van maximaal 128GB uitgebreid kan worden. Ook komt de tablet met een 5 megapixel camera, een 2 megapixel camera, Bluetooth 4.0, WiFi en natuurlijk de TouchWiz interface die over Android gelegd is. Zoals gezegd wordt de S-Pen stylus meegeleverd (alleen bij het duurdere model) en is de tablet voorzien van diverse apps waarmee optimaal met deze accessoire gewerkt kan worden.

Galaxy Tab A kopen

De Samsung Galaxy Tab A 9.7 heeft een forse adviesprijs van 299 euro meegekregen. In deze prijsklasse zien we toch aardig wat tablets met hoge resoluties en krachtigere processors terug. De variant met S-Pen krijgt een prijs van 349 euro mee. Dat gezegd hebbende; de tablet komt in een witte en een zwarte variant op de markt en later dit jaar verschijnt er ook een 4G-versie voor 369 euro.

Via de winkels in de prijsvergelijking onderaan dit artikel, waaronder Coolblue, kan de Galaxy Tab A 9.7 reeds uit voorraad gekocht worden.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab A 9.7
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.