Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung Galaxy Tab S2 wordt in juni aangekondigd’

Geschreven door
Geplaatst op4 mei 2015, 19:05 CategorieAndroid

Naar verluidt is Samsung voornemens de Samsung Galaxy Tab S2 in juni aan te kondigen, net zoals dat het geval was met de eerste Galaxy Tab. Ook schijnt het zo te zijn dat er in totaal vier versies van de Galaxy Tab S2 op de markt zullen komen.

De Samsung Galaxy Tab S2 komt eraan

Volgens de laatste geruchten is het zo dat de Samsung Galaxy Tab S2 in juni van dit jaar wordt aangekondigd, net zoals dat het geval was met de eerste Samsung Galaxy Tab S. Bovendien zouden er tijdens de lancering, in de Verenigde Staten, Canada, Europa, China, Latijns-Amerika, Hong Kong, Korea en India, tevens vier versies op de markt komen. Zo verschijnen er 8 inch- en 9.7 inch-versies van beide wifi-modellen en verschijnen er ook twee evengrote tablets die toegang hebben tot het mobiele netwerk, waarvan we gokken dat het om 4g gaat.

Verder verwachten we dat de apparaten in elk geval Android 5.0 Lollipop als software meekrijgen, die behoorlijk clean moet zijn. Ook de uitgeklede versie van TouchWiz verwachten we aan boord; Samsung voegt naar verluidt beide veranderingen al toe aan de smartphone Galaxy S6, dus het zou ons niets verbazen als de nieuwe tablets dezelfde behandeling krijgen. Het is nu wachten tot Samsung de aankondiging doet. Verder verwachten we dat de tablets dunner gaan worden dan een iPad Air 2.

In de zomer van 2014 bracht Samsung de nieuwe Galaxy Tab S-tablets naar Nederland. Het unieke van deze modellen is dat ze beschikken over een amoled-display. Dit display moet zorgen voor een hoge helderheid, een extreem hoog contrast en diepe zwarttinten. De Galaxy Tab S-serie bestaat uit twee modellen; de Galaxy Tab S 10.5 met een formaat van 10.5-inch en de Galaxy Tab S 8.4 met een formaat van 8.4-inch. De tablets hebben dezelfde specs, waaronder een resolutie van 2560 bij 1600 pixels en de Exynos 5 Octa-processor.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S 8.4
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy Tab S 10.5
Android Lollipop (5.0)
Apple iPad Air 2
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.