Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung Spanje zegt dat Galaxy Note II wel Lollipop krijgt

Geschreven door
Geplaatst op5 mei 2015, 10:21 CategorieAndroid

Nu blijkt weer uit een tweet van Samsung Spanje dat de Samsung Galaxy Note II wel wordt voorzien van Android 5.0 Lollipop, terwijl gisteren nog naar buiten kwam dat de phablet niet de overstap zou maken naar het nieuwe Android.

Toch geen Lollipop voor de Galaxy Note II

Soms heb je van die nieuwsverhalen binnen de tech-wereld die alle kanten op gaan, omdat de klantenservices van de bedrijven in kwestie verschillende berichten doorgeven aan klanten. Zo gaf Samsung Polen eerder al aan dat de Samsung Galaxy Note II wel degelijk kan rekenen op Android 5.0 Lollipop, ook als is het toestel al meer dan twee jaar oud. Gisteren kwam echter naar buiten dat Samsung Gulf aangaf dat de Galaxy Note II helemaal geen Lollipop krijgt. En vandaag, jawel, zegt Samsung Spanje weer van wel.

Desondanks houden we nog wel even een slag om de arm. Het kan ook zijn dat bepaalde regio’s wel en bepaalde regio’s niet de update mogen ontvangen. Bovendien kan er ook ergens een fout in de vertaling aanwezig zijn, aangezien dit nieuwtje is gebaseerd op een vertaalde tweet (van Spaans naar Engels) van het Twitter-account van Samsung Spanje. Mocht je inmiddels al een gat in de lucht hebben gesprongen door het bericht van Samsung Polen, wacht dan nog heel even met je enthousiasme tot het nieuws zeker is.

Het is verwarrend dat Samsung nu drie verschillende klantenservices twee verschillende dingen laat zeggen en dat moet frustrerend zijn voor Samsung Galaxy Note II-eigenaars. Normaal gesproken is het zo dat nieuws vanuit Samsung wel als waarheid aangenomen kan worden (als het om hun eigen producten gaat), maar op dit moment weten wij het ook niet zeker. Als je kijkt naar de specs van de Note II, met z’n 2GB aan werkgeheugen en quadcore-processor, dan zou het gewoon moeten kunnen. We houden de ontwikkelingen in de gaten.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)
Samsung Galaxy Note 3
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy Note II
Android Jelly Bean (4.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.