Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Samsung werkt aan grote Galaxy S6 Edge-variant’

Geschreven door
Geplaatst op22 mei 2015, 11:13 CategorieAndroid

Samsung zou momenteel werken aan een ander neefje van de Samsung Galaxy Note Edge, namelijk een grote Galaxy S6 Edge-variant. Over die mogelijke phablet is weinig bekend, behalve dat het geen S Pen-functionaliteiten gaat ondersteunen.

Gerucht: Grote Galaxy S6 Edge krijgt geen S Pen-functionaliteit

Samsung werkt momenteel aan een nieuwe phablet onder de naam Project Zero 2. Project Zero was de naam van de Samsung Galaxy S6 (Edge). Er wordt nu dus gedacht dat Project Zero 2 de opvolger van die smartphone gaat worden en over die opvolger zijn nu enkele details naar buiten gebracht. Volgens de website SamMobile zal Project Zero 2 geen S Pen-functionaliteit bevatten. Daar is al meteen kritiek op gekomen vanuit de community, omdat we dan simpelweg te maken krijgen met een grote Galaxy S-smartphone.

En daar zitten de mensen die er kritiek op hebben geuit, niet op te wachten. Verder is naar buiten gekomen dat de phablet niet gaan lijken op de Galaxy Note 5, terwijl ze mogelijk wel tegelijkertijd worden aangekondigd. In dit geval gaat Project Zero 2 dus lijken op een grote versie van de Galaxy S6 Edge-smartphone. Verder is naar buiten gekomen dat Samsung een aantal accessoires voor beide toestellen gaat leveren, zoals dat afneembare toetsebord en zaken als Clear View en S View. Over de schermgrootte is helaas nog niets bekend.

De geruchten doen nog steeds de ronde dat beide toestellen tijdens IFA 2015 worden aangekondigd. Eerder leek het erop dat de Samsung Galaxy Note 5 al in juli zou worden aangekondigd en dat Samsung vlak daarna de eerste pre-orders zou opnemen, om Apple te snel af te zijn. Maar dat gerucht werd snel neergehaald toen Samsung erop reageerde, wat het bedrijf eigenlijk bijna niet doet. Over de Note 5 zijn overigens wel meer geruchten naar buiten gebracht en die vind je allemaal in ons handige nieuwsarchief, die je kunt bereiken via deze link.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.