Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Skype Translator voor Windows uitgebracht

Geschreven door
Geplaatst op13 mei 2015, 11:01 CategorieApplicaties

Chat of spreek je weleens met iemand op Skype die een andere taal spreekt dan jij? Dan komt Skype Translator van pas. Met deze app kun je namelijk alles dat door een ander gezegd of geschreven wordt direct laten vertalen.

Microsoft heeft deze week Skype Translator voor Windows uitgebracht, na een lange testperiode die vorig jaar van start ging. Het programma maakt het mogelijk om gesprekken die via Skype gevoerd worden live te vertalen.

Translator biedt je de mogelijkheid om gesproken tekst te laten vertalen, maar momenteel worden alleen Engels, Spaans, Italiaans en Mandarijn op deze manier ondersteund. Voor geschreven tekst is de ondersteuning veel breder. Maar liefst vijftig talen worden ondersteund.

Momenteel is Skype Translator beschikbaar voor gebruikers van Windows 8.1 en het nieuwe Windows 10 besturingssysteem dat komende zomer moet verschijnen. Microsoft laat weten dat het programma later ook naar andere platformen, waaronder iOS en Android, gebracht wordt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.