Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Sony brengt korte video uit over Xperia Z4 Tablet

Geschreven door
Geplaatst op12 mei 2015, 9:40 CategorieAndroid

Sony heeft een korte video uitgebracht met in de hoofdrol de Sony Xperia Z4 Tablet. Zie deze video als een introductie van het apparaat. We zien enkele functies van de Xperia Z4 Tablet voorbijkomen, die zowel zakelijk als privé gebruikt kan worden.

Sony brengt Xperia Z4 Tablet-video uit

Afgelopen MWC (Mobile World Congress) presenteerde Sony de Xperia Z4 Tablet. Dat is een Android-tablet die zich met name richt op de zakelijke markt, maar ook gebruikt kan worden in je eigen tijd voor de nieuwste films en series. De Sony Xperia Z4 Tablet wordt in juni 2015 in Nederland gelanceerd in een 4G variant, standaard inclusief de lichtgewicht BKB50 Bluetooth keyboard, voor een prijs van 749 euro. Er komt een witte en een zwarte variant op de markt. Omdat de release zo dichtbij komt, heeft Sony een video vrijgegeven.

Met een dikte van slechts 6,1 millimeter en een gewicht van 393 gram is de Xperia Z4 Tablet in elk geval behoorlijk licht en dankzij de kwalitatief hoogwaardige roestvrij stalen, metalen hoeken en het mineraalglas, moet de tablet ook premium aanvoelen. Hij heeft een 10,1 inch-scherm en een printer- en projectoruitvoer dankzij de microUSB-poort. De Z4 Tablet beschikt over een IP68 waterdichte en stofbestendige classificatie, een USB-connector zonder afdichting om snel op te laden. Daardoor gaat Sony dus officieel de strijd aan met Microsoft.

Het 10,1 inch 2k display (2.560 bij 1.600 pixels) wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 810 octacore 64-bit-processor met een kloksnelheid van 2GHz. Verder wordt de tablet voorzien van wifi- 4g, intern geheugen van 32GB en een batterij van 6000mAh, inclusief een Stamina Mode die ervoor zorgt dat achtergrondprogramma’s worden afgesloten. De tablet is voorzien van een acht megapixel- camera aan de achterkant, een 5,1-megapixel-camera aan de voorkant, stereospeakers en werkt met PS4 Remote Play.

  • Delen:
Sony Xperia Z4 Tablet
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.