Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Star Wars: Knights of the Old Republic 2 onderweg naar mobile

Geschreven door
Geplaatst op19 mei 2015, 11:13 CategorieAndroid

Star Wars: Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords komt naar smart devices toe, zo blijkt uit een classificatie van de ESRB. Dat is een onafhankelijke organisatie die de inhoudt van games beoordeelt in Noord-Amerika, net zoals PEGI dat doet in Europa.

Star Wars: Knights of the Old Republic 2 op komst

Mocht je een fan zijn van de Star Wars: Knights of the Old Republic-serie, omgedoopt tot KOTOR, dan hebben goed en slecht nieuws voor je. Het goede nieuws is dat we nog een Star Wars-spel binnen die franchise mogen verwelkomen naar mobiele apparaten: Star Wars: Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords. Het slechte nieuws is dat we er niet zeker van zijn of dit een port van de authentieke pc-versie is of dat deze versie ook is voorzien van de mod die is uitgebracht door de community, die het spel eigenlijk heeft afgemaakt.

Of door de andere ontwikkelaar komt die verantwoordelijk was voor de game (Obsidian Entertainment; maakt vaak goede games, maar niet zonder fouten) of vanwege zoiets als een strak tijdschema, maar Star Wars: Knights of the Old Republic 2: The Sith Lords wordt over het algemeen niet gezien als een waardige opvolger. Waarom niet? Omdat de game simpelweg niet af was toen hij in de winkel werd gelegd. Modders hebben dit probleem zelf opgelost door een gigantische patch uit te brengen, die de game eindelijk de waarde gaf die het verdiende.

Het is dus nog even afwachten wat we straks onder onze neuzen geschoven krijgen. De ontwikkelaar van de mobiele versie, Aspyr Entertainment, heeft de game officieel nog niet aangekondigd. Wel is KOTOR 2 al eens eerder opgedoken als reclame binnen de eerste titel en zien we hem nu dus voorbijkomen bij de ESRB: een onafhankelijke organisatie die de inhoudt van games beoordeelt in Noord-Amerika, net zoals PEGI dat doet in Europa. Informatie over prijzen, platformen en benodigde ruimte is helaas niet bekendgemaakt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.