Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Studenten kunnen Surface 3 met 10 procent korting kopen

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2015, 11:45 CategorieWindows

In de VS heeft Microsoft een interessante actie lopen waarbij je een oude Surface-tablet kunt inruilen voor een nieuwe Surface 3 maar in Nederland kun je als student ook aardig wat korting krijgen op de nieuwste tablet van Microsoft.

Microsoft biedt studenten die met de Surface 3 aan de slag willen een korting van 10 procent. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je momenteel vanzelfsprekend studeren aan een onderwijsinstelling, iets dat Microsoft controleert bij aankoop door je een formulier te laten invullen. Ook medewerkers van deze onderwijsinstellingen kunnen aanspraak maken op de 10 procent korting. Je kunt maximaal één tablet met studentenkorting aanschaffen. Meer informatie en het aanmeldformulier vind je via deze pagina.

De Microsoft Surface 3 ligt sinds vandaag in de Nederlandse winkels. De tablet komt in een uitvoering van 2GB werkgeheugen en 64GB opslaggeheugen, en een uitvoering van 4GB werkgeheugen en 128GB opslaggeheugen. Hiervoor betaal je respectievelijk 609 euro en 729 euro. Voor studenten zijn de prijzen 548,99 euro en 656,99 euro, na 10 procent korting.

Lees alles over de pluspunten en minpunten van de nieuwste Surface-tablet in onze Microsoft Surface 3 review. Ook hebben we alle verschillen tussen de Surface Pro 3 en Surface 3 voor je onder elkaar gezet zodat je de juiste keuze kunt maken.

  • Delen:
Microsoft Surface 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.