Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Twee renders opgedoken van de Samsung Galaxy Tab S 2

Geschreven door
Geplaatst op12 mei 2015, 11:54 CategorieAndroid

Er zijn twee renders opgedoken van de Samsung Galaxy Tab S 2, die zijn gebaseerd op de actuele informatie over de tablet, aldus de maker. We krijgen zo een indruk van hoe de nieuwe premium tablets van Samsung eruit komen te zien.

Zo ziet de Samsung Galaxy Tab S 2 er mogelijk uit

Gisteren dook ineens de eerste foto / render op van de Samsung Galaxy Tab S 2-tablet. En vandaag komen we er weer twee tegen. Naast de 9.7-variant, zou Samsung ook nog van plan zijn een 8 inch-versie op de markt te willen brengen. Helaas heeft Samsung nog helemaal niets naar buiten gebracht over de opvolgers van de premium tablets Galaxy Tab S 10.5, met een formaat van 10.5-inch, en de Galaxy Tab S 8.4, met een formaat van 8.4-inch. De tablets hebben dezelfde specs, wat mogelijk ook het geval zal zijn de zijn opvolgers.

renders-samsung-galaxy-tab-s-2

Het model dat we eerder in een benchmark terugvonden, is waarschijnlijk het 4G-model. Het 9,6 of 9,7 inch Super Amoled-scherm heeft een resolutie van 2048 bij 1536 pixels, met een schermverhouding van 4:3. Onder de motorkap zit naar verluidt een octacore-processor, geklokt op 1,9 GHz – mogelijk gaat het hier om de Exynos 5433, maar dat kan nog veranderen naar een Exynos 7420 zodat ook Samsung straks optimaal gebruikmaakt van de 64 bit processing in Android 5.0 Lollipop, een kenmerkende feature van het OS.

Verder vinden we een 8 megapixel-camera aan de achterkant (voorheen werd gezegd 7 megapixels) en een 2 megapixel-camera aan de voorkant. Ook vinden we nog 3GB aan werkgeheugen en 32GB aan intern geheugen onder diezelfde motorkap. Als software krijgt deze tablet Android 5.0.2 mee, waarschijnlijk gecombineerd met de uitgeklede variant van TouchWiz. De tablet krijgt verder alle moderne verbindingen met zich mee, op een barometer, nfc-chip en nabijheidssensor na. Het 8 inch-model krijgt overigens grotendeels dezelfde specs.

  • Delen:
Samsung Galaxy Tab S 8.4
Android Lollipop (5.0)
Samsung Galaxy Tab S 10.5
Android Lollipop (5.0)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.