Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Uitgever Sega haalt aantal games uit app stores

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2015, 9:45 CategorieAndroid

De Japanse speluitgever Sega heeft bekendgemaakt dat er binnenkort een aantal games uit de verschillende app stores zullen verdwijnen. Het gaat hier uiteraard om spellen die de uitgever zelf heeft uitgebracht; welke dat zijn, is nog niet bekendgemaakt.

Minder Sega-spellen in app stores

Sega, een Japanse speluitgever bekend van games als Sonic the Hedgehog en Crazy Taxi, heeft bekendgemaakt dat er binnenkort een aantal spellen van de uitgever uit de verschillende app stores zullen verdwijnen. Om welke games het gaat, heeft het bedrijf helaas niet bekendgemaakt. Wel weten we dat het gaat om spellen die niet langer voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van het Japanse bedrijf, maar wat dat precies inhoudt is nog onduidelijk. Het gaat om de volgende app stores: Apple App Store, Google Play Store, Samsung App Store en Amazon App Store.

Maar geen nood: mocht één van de games die verwijderd worden ooit eens hebben gekocht, maar inmiddels hebben verwijderd (vanwege het gebruik aan ruimte), dan kun je ten alle tijden die spellen nog eens downloaden in de toekomst. Ze blijven wel actief in je downloadlijst staan, zodat je ze kunt blijven spelen op je apparaat naar keuze. De omslag naar (volledige) digitale distributie van videogames zorgt ervoor dat menig videogamer bang is dat hun spellen niet meer te spelen zijn, zodra de uitgever hem uit de stores haalt; dat is niet het geval.

Nogmaals: het is helaas niet bekend om welke games het gaat. We weten dat er een aantal spellen in de komende weken zal verdwijnen, maar wellicht kunnen terugkeren in een geüpdatete vorm. Mocht je nu nog snel wat games van de uitgever willen downloaden om niet de boot te missen, klik dan hieronder op de icootjes naar de App Store van Apple en de Play Store van Google, waar we een linkje hebben geplaatst naar de overzichtspagina’s met daarop alle games van Sega. Sommige games zijn gratis; voor andere moet je een klein bedrag neerleggen.

  • Sega-spellen
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.