Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Acer komt met C738T convertible Chromebook’

Geschreven door
Geplaatst op23 juni 2015, 10:10 CategorieChrome OS

Het lijkt erop dat Acer werkt aan een Chromebook die ook als tablet gebruikt kan worden. Deze week zijn de eerste details van de nog aan te kondigen Acer C738T Chromebook met convertible design opgedoken.

De collega’s van het Duitse WinFuture hebben informatie over de Acer C738T Chromebook in handen gekregen. Het apparaat zou beschikken over een 11.6-inch display met touchscreen en een scharnier waarmee het display 360 graden gedraaid kan worden. Hierdoor is het geheel als tablet, als laptop en diverse modi hier tussenin te gebruiken.

Acer-convertible-Chromebook

Onder de motorkap zouden we een Intel Braswell-chip tegenkomen. Deze chip is iets krachtiger dan de Atom Cerry Trail-chips die we in veel tablets tegenkomen. Verder komt de convertible waarschijnlijk met 4GB aan werkgeheugen, 16GB aan opslaggeheugen, Bluetooth, dual-band WiFi, een webcam, een SD-kaartlezer, een usb 2.0- en usb 3.0-poort, een hdmi-uitgang en een resolutie van 1.366 bij 768 pixels.

Op dit moment is er maar één convertible die op Google’s Chrome OS draait; de Lenovo ThinkPad Yoga 11e. Eerder dit jaar liet ook Asus weten met een convertible Chromebook te komen, in de vorm van de Chromebook Flip. Wanneer Acer de C738T officieel aankondigt is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.