Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Acer presenteert Iconia One 8 (B1-830) en Iconia One 7 (B1-760HD)

Geschreven door
Geplaatst op2 juni 2015, 11:30 CategorieAndroid

Acer heeft vandaag tijdens Computex 2015 in Taiwan twee nieuwe tablets gepresenteerd. De Taiwanese fabrikant breidt de tablet line-up uit met twee nieuwe modellen; de Iconia One 8 (B1-830) en de Iconia One 7 (B1-760HD).

Nieuwe Iconia-tablets

Een paar weken terug hield Acer een groot persevenement in NewYork en presenteerde daar twee nieuwe tablets; de Iconia Tab 10 en de Iconia One 8 (B1-820). De tablet line-up wordt vandaag met wederom twee modellen uitgebreid; een 7-inch en een 8-inch tablet.

Acer-Iconia-One-7-B1-760HD

Acer komt deze zomer met de Iconia One 8 (B1-830) en Iconia One 7 (B1-760HD). Beide tablets draaien op Android 5.1 Lollipop en beschikken over de Acer Iconia Suite waarmee diverse toepassingen aan Android toegevoegd worden. In onderstaande video laat Acer zien wat er met de Iconia Suite mogelijk is, waaronder het met een gesture uit slaapstand halen van de tablet.

Qua specificaties heeft Acer nog niet veel bekendgemaakt. We weten in ieder geval dat de Iconia One 8 (B1-830) op een MediaTek quadcore-processor draait, in tegenstelling tot de Intel-chip in de One 8 (B1-820). De overige specificaties van de tablets lijken overeen te komen. De Iconia One 7 (B1-760HD) komt met een 7-inch ips lcd-display met een hd-resolutie maar de gebruikte processor is niet bekendgemaakt. Beide tablets zijn daarbij voorzien van Acer Precision Plus Technology waarmee verschillende voorwerpen, waaronder bijvoorbeeld een potlood, als stylus gebruikt kunnen worden. In onderstaande video wordt de Acer Precision Plus Technology uitgelicht.

Prijs en beschikbaarheid

Naast dat we nog niet alles weten over de specificaties van deze tablets heeft Acer ook nog niet bekendgemaakt wanneer de modellen op de markt moeten verschijnen en wat ervoor betaald moet worden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.