Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android 5.1.1 onderweg voor Galaxy Note 4

Geschreven door
Geplaatst op15 juni 2015, 9:20 CategorieAndroid

Op dit moment test Samsung een versie van Android 5.1.1 voor de Samsung Galaxy Note 4, zo blijkt uit de AnTuTu Benchmark. De verwachting is dat Samsung Android 5.1.1 eind juli gaat uitbrengen voor de populaire phablet.

Android 5.1.1 draait al op een Galaxy Note 4

De Samsung Galaxy Note 4 staat mogelijk op het punt Android 5.1.1 te krijgen, als we een database entry mogen verwachten. In dit geval gaat het om de doorgaans betrouwbare benchmark AnTuTu. Uit die entry blijkt dat Samsung momenteel bezig is met het testen van Android 5.1.1 op de populaire phablet. Aangezien zowel de Samsung Galaxy S6 als de S6 Edge ook nog geen Android 5.1.1 hebben ontvangen, is de verwachting nu dat de Note 4 pas aan de beurt is wanneer die twee smartphones de updates al hebben ontvangen.

Naar verluidt zou de Samsung Galaxy Note 4 in juli worden voorzien van de Android-update. Het is tot op heden nog helemaal niet duidelijk wat we precies van die update mogen verwachten, maar het lijkt er in elk geval op dat we voornamelijk prestatieverbeteringen en bugfixes mogen verwachten. Datzelfde zien we namelijk gebeuren bij de Nexus-lijn van Google: elke Nexus-apparaat dat de update heeft ontvangen, presteert momenteel beter dan de toestellen die de update niet hebben; zowel qua batterij als prestaties in het algemeen.

De Samsung Galaxy Note 4 is een kruising tussen een telefoon en een tablet, wat een phablet genoemd wordt. Samsung brengt al een aantal jaar deze succesvolle Note-serie op de markt en voorziet gebruikers van een groot scherm (5,7 inch), een goede processor (Qualcomm Snapdragon 805) en een hoge resolutie (2560 x 1440). Verder heeft de Samsung Galaxy Note 4 zo’n beetje elke moderne aansluiting die je van een phablet mag verwachten en heeft-ie twee camera’s: eentje van 16MP aan de achterkant en eentje van 3,7MP aan de voorkant.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.