Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Android en iOS krijgen volwaardige Harvest Moon-game

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2015, 9:48 CategorieAndroid

De Japanse speluitgever Natsume heeft bekendgemaakt dat we eind 2015 Harvest Moon: Seeds of Memories kunnen verwachten voor Android en iOS. Dit zal de eerste, volwaardige Harvest Moon-titel worden die de mobiele platformen mogen verwachten.

Volwaardige Harvest Moon op komst voor mobiele apparaten

Sinds de jaren negentig kunnen gamers aan werken op de digitale boerderij dankzij de gameserie Harvest Moon. Hoewel het boerderijleven helemaal niet zo leuk klinkt om in gamevorm te gieten – je moet gewassen telen, koeien melken en meer ogenschijnlijke saaie taken verrichten – heeft de serie toch een behoorlijke fan base opgebouwd. Harvest Moon combineert rpg-elementen met die vervelende werkzaamheden, waardoor je eigenlijk altijd een gevoel van progressie zult hebben en dat is nou net waar die verslavende factor zijn oorsprong vindt.

Naast het boerderijleven, dien je ook vriendschappen aan te gaan en zelfs uiteindelijk te trouwen met de man of vrouw van je dromen. Je zult je tijd moeten managen tussen je gezin, vrienden en werk en zult ook echt de consequenties moeten aanvaarden wanneer het digitale leven de overhand krijgt. In Seeds of Memories krijg je ook nog eens specifieke missies die je moet voltooien, met als einddoel het verzamelen van al die speciale zaadjes. Weet in elk geval dat een gemiddelde Harvest Moon-game een aanslag op je agenda en takenlijst is.

Want naast alles dat we al genoemd hebben, moet je af en toe ook vissen, koken, je beesten voeren en zo nu en dan de mijnbouw in. Mocht je hier nou direct zin in hebben, dan hebben we goed nieuws: op spelcomputers en handhelds is er op dit moment genoeg keuze om mee te beginnen. Wil je hem toch liever op je iPad of Android-tablet spelen, dan moet je nog even wachten tot de winter van dit jaar. De Japanse uitgever van het spel, Natsume, kondigt namelijk aan dat Harvest Moon: Seeds of Memories dan pas verschijnt voor mobiele platformen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.