Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple iPhone 6s Plus verschijnt in september’

Geschreven door
Geplaatst op8 juni 2015, 9:54 CategorieiPhone

Volgens een nieuwe lading geruchten is het zo dat de onaangekondigde iPhone 6s Plus aanstaande september al op de markt zal verschijnen. Het toestel zou op een vrijdag moeten lanceren: de dag dat Apple zijn laatste drie iPhone-iteraties op de markt bracht.

Gerucht: iPhone 6s Plus verschijnt in september

Dit weekend is er een interessant gerucht verschenen over de onaangekondigde iPhone 6s Plus. Het toestel zou in september van dit jaar moeten verschijnen, samen met zijn kleinere broertje, de iPhone 6s. Dat blijkt uit een interne e-mail van Vodafone. In die mail staat te lezen dat in elk geval de iPhone 6s op 25 september 2015 gelanceerd wordt. 25 september is op een vrijdag, de dag dat Apple zijn laatste drie iteraties van de iPhone op de markt bracht. Het is dus enigszins een plausibel, maar kan ook een goed doordacht gerucht zijn.

In de mail werd overigens niet specifiek verwezen naar ‘iPhone 6s’ of ‘iPhone 6s Plus’. Er werd simpelweg melding gemaakt van ‘de nieuwe iPhone’. Dat kan natuurlijk een voorzorgsmaatregel zijn, voor het moment waarop de e-mail zou lekken. Dan weet het publiek eigenlijk nog niets, behalve het feit dat er dus een nieuwe iPhone aan zit te komen. Het feit dat er geen woord gerept wordt over een iPhone 6s Plus, hoeft niets te betekenen. Waarschijnlijk is het zo dat wanneer Apple het s-model aankondigt, er wederom een phablet verschijnt.

Over de iPhone 6s (Plus) zijn al twee andere geruchten verschenen. Zo schijnt het te zijn dat dit toestel wordt voorzien van Force Touch, een feedback feature die je in staat stelt harder te drukken op het scherm van je iPhone, waarna er zich nieuwe mogelijkheden presenteren (net zoals dat op de Apple Watch het geval is). Ook zou de iPhone 6 Plus, specifiek, een 2K-scherm krijgen, al lijkt dat ons alles behalve aannemelijk. Apple voert doorgaans niet zulke grote updates door aan de wat meer verfijnde modellen van bestaande apparaten.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.