Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple Music is dinsdag om vijf uur beschikbaar

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2015, 20:39 CategorieApple

Apple Music is vanaf dinsdagmiddag om vijf uur beschikbaar, middels iOS-update 8.4. Een uur later gaat Apple’s radiostation online.

Apple Music

Ian Rogers, de voormalig CEO van Beats Music en nu één van de grote namen achter Apple Music, heeft vandaag in een blog-bericht laten weten dat Apple Music komende dinsdag om vijf uur ’s middags online gaat. Dan komt namelijk de update naar iOS 8.4 beschikbaar, waarmee de app voor Apple Music automatisch geïnstalleerd wordt. Dat is opmerkelijk, want de afgelopen jaren kwamen iOS-updates steevast om zeven uur ’s avonds online.

Een uur later gaat Beats 1 uitzenden, de radiozender van Apple die 24 uur per dag de nieuwste en beste muziek draait. Onder andere Zane Low, Elton John, Dr. Dre, Drake en Pharell zullen de interviews en nummers aan elkaar praten. Zane Lowe trapt af met een interview met Eminem, de bekende rapper. Je hebt overigens geen abonnement op Apple Music nodig om naar Beats 1 te luisteren, je hebt enkel een Apple ID nodig. Als je muziek wilt streamen moet je wel betalen, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Spotify. Als je meer over Apple Music te weten wilt komen kun je ons nieuws-artikel lezen over de toen net aangekondigde service van Apple.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.