Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Archos schrapt Magnus-tablet met 256GB opslaggeheugen’

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2015, 15:27 CategorieAndroid

Tablets en smartphones worden nog steeds vaak voorzien van 16GB tot 64GB aan opslaggeheugen, wat niet bijster veel is. Zeker wanneer je veel apps downloadt, foto’s maakt en muziek beluistert kan dit opslaggeheugen snel volzitten. Archos gaf begin dit jaar tijdens MWC 2015 aan de oplossing te hebben in de vorm van de Magnus-tablets.

De Franse fabrikant introduceerde drie Magnus-tablets, met een opslaggeheugen variërend van 64GB tot 256GB. Vooral dat laatste model, de Archos 94 Magnus, leek interessant met een prijs van 299,99 euro. De tablet is onder meer voorzien van een 9.4-inch ips lcd-display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een Rockchip RK3288-processor, 1.5GB aan werkgeheugen, een microSD-kaartlezer, twee camera’s, een hdmi-uitgang en Android 4.4 KitKat als besturingssysteem.

Het lijkt er echter op dat Archos zich verkeken heeft op de kosten voor dit model. Volgens de collega’s van Les Numeriques zou de Franse fabrikant besloten hebben de Archos 94 Magnus te schrappen omdat de tablet simpelweg te duur is om te maken. De 101 Magnus Plus met 128GB aan opslaggeheugen en de 101 Magnus met 64GB aan opslaggeheugen zouden wel verschijnen.

Archos-94-Magnus

Op de website van Archos staat de 94 Magnus nog steeds vermeld dus het gerucht zou fout kunnen zijn maar Archos zet wel vaker incorrecte informatie op de website. Daarbij hadden de tablets al te koop moeten zijn, wat nog niet het geval is.

  • Delen:
Archos 94 Magnus
Android KitKat (4.4)
Archos 101 Magnus Plus
Android KitKat (4.4)
Archos 101 Magnus
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.