Asus MeMO Pad 7 (ME176CX) krijgt Android 5.0 Lollipop-update

02 juni 2015 1 Minuut 8 Reacties
Asus-MeMO-Pad-7-lollipop

Via Twitter laat Asus vandaag weten dat bezitters van de MeMO Pad 7 (ME176CX) op korte termijn een update naar Android 5.0 Lollipop kunnen ontvangen.

Als je een kleine Android-tablet met prima prestaties en specificaties maar een klein prijskaartje zoekt dan is de Asus MeMO Pad 7 (ME176CX) nog steeds één van onze aanraders. Voor bezitters van deze ‘budget-tablet’ is er goed nieuws want Asus begint binnenkort met de uitrol van Android 5.0 Lollipop.

Via Twitter laat Asus vandaag weten dat bezitters van de MeMO Pad 7 (ME176CX) op korte termijn een update naar Android 5.0 Lollipop kunnen ontvangen. Een exacte datum wordt niet gecommuniceerd maar houd de komende dagen je notificaties in ieder geval in de gaten. Eerder rolde Asus al een Lollipop-update uit voor de MeMO Pad 7 (ME572C).

Android 5.0 Lollipop staat in het teken van de, volgens Google, perfecte interface op al je schermen. Deze versie van Android is dus geoptimaliseerd voor zowel kleine schermen als grote schermen, en verschijnt dus op zowel smartphones en tablets als mediaspelers en tv’s. Daarbij biedt deze versie een compleet nieuw design dat door Google als Material Design is omgedoopt, en is er ondersteuning voor 64-bit-processors wat het sneller verwerken van intensieve taken mogelijk moet maken.

Lees ook de Asus MeMO Pad 7 (ME176CX) review voor onze ervaringen met deze betaalbare tablet.

Reacties (8)