Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Bethesda kondigt Fallout Shelter en Elder Scrolls: Legends aan

Geschreven door
Geplaatst op15 juni 2015, 12:42 CategorieApplicaties

Speluitgever Bethesda heeft twee nieuwe iPad-spellen aangekondigd tijdens zijn E3-presentatie: Fallout Shelter en Elder Scrolls: Legends. De eerste game is time en resource management-spel en de tweede is net zoiets als Heartstone van Blizzard Entertainment.

Fallout Shelter nu en Elder Scrolls: Legends later uit voor iPad

Bethesda heeft tijdens zijn allereerste E3-presentatie (de E3 is de bekendste gamebeurs ter wereld) twee games voor iPad aangekondigd, waarvan nog niet bekend is of ze ook naar Android komen. Het gaat hier om de games Fallout Shelter: een soort Tiny Tower, maar dan in het thema van de Fallout-serie, en The Elder Scrolls: Legends, een kaartspel in de wereld van Skyrim (een provincie in de wereld Tamriel, waar de gameserie zich in afspeelt), dat heel veel weg heeft van het populaire kaartspel Heartstone, van Blizzard Entertainment.

De eerste indrukken van Fallout Shelter zijn goed: je moet als speler, in de rol van een soort huismeester, je tijd en materialen managen om het zo lang als mogelijk uit te houden in een Vault. Een Vault is een plek waar een groep mensen in zitten die zijn uitgekozen daar te verblijven, om zodoende de nucleaire oorlog te kunnen overleven. De game is free-to-play, maar heeft geen betaalmuur, en biedt simpele opdrachten aan, waarbij je kamers moeten bouwen, die een nieuwe functie aan je groeiende Vault zal toevoegen.

The Elder Scrolls: Legends is een kaartspel in de lijn van Heartstone, dat populaire kaartspel dat ook op iPad en Android verkrijgbaar is. Ook dit is een free-to-play game, die eind dit jaar verkrijgbaar moet zijn. Tijdens het kaarten kom je allerlei personages uit de gameserie tegen, dus voor fans van The Elder Scrolls valt er genoeg te ontdekken. Voor de fans van kaartspellen ligt er dus straks een geheel nieuw kaartspel op je te wachten. Fallout Shelter is overigens nu al te downloaden via de App Store van Apple, via de onderstaande link.

  • Fallout Shelter
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.