Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #101

Geschreven door
Geplaatst op6 juni 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app met complete workouts voor het trainen van je benen.

Runtastic Leg Workout Trainer

Eerder schreven we al over een Runtastic-app waarmee je in je eigen tempo aan een mooier en strakker achterwerk kunt werken maar voor diegenen die liever aan gespierde en strakke benen werken is er nu ook een app. Met Runtastic Leg Workout Trainer krijg je op je tablet of phablet verschillende oefeningen voorgeschoteld waarmee je je benen kunt trainen. Door de handige instructievideo’s en tracking-tools kun je eenvoudig zelf aan de slag, en het mooie is dat je geen gewichten of apparatuur hoeft aan te schaffen.

Runtastic-Leg-Workout

 

Runtastic Leg Workout Trainer is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar bevat in-app aankopen.

  • Runtastic Leg Workout

Office Lens

Gebruik jij je tablet of phablet wel eens voor het inscannen van documenten en bonnetjes of het fotograferen van notities op een whiteboard? Dan is de app Office Lens een interessante toevoeging voor je Android-apparaat. Met deze app kun foto’s van whiteboards en documenten bijknippen, verbeteren en leesbaar maken. Ook kun je afbeeldingen converteren naar PDF-, Word- en PowerPoint-bestanden, en ze vervolgens opslaan in cloudopslagdiensten als OneNote of OneDrive. Zo heb je je papieren notities, documenten en bonnetjes altijd digitaal bij de hand en hoef je ook geen notities op het schoolbord meer over te nemen.

Office-Lens

Office Lens is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Office Lens

Opgelicht!?

Op tv is Opgelicht!? al jaren één van de meest bekeken programma’s maar in de huidige digitale wereld willen we natuurlijk ook op onze smartphone en tablet op de hoogte gehouden worden van oplichtingspraktijken. Hiervoor is de app van Opgelicht!? in het leven geroepen. Hiermee kun je een (gratis) abonnement nemen op verschillende categorieën, waarna je automatisch een notificatie krijgt wanneer de redactie een tijd over oplichtingspraktijken binnen die categorie binnenkrijgt. De meldingen kun je vervolgens eenvoudig delen via de sociale netwerken zodat je direct vrienden en familie op de hoogte houdt.

Opgelicht

Opgelicht!? is gratis te downloaden uit de Play Store.

  • Opgelicht

Bonus: Moon Tours

Ben jij ook zo gefascineerd door alles dat zich in de ruimte afspeelt en zou je graag eens een kijkje op de maan nemen? Dan is de app Moon Tours de moeite waard om te installeren op je phablet of tablet. Met deze app krijg je toegang tot een grote hoeveelheid data die in de laatste jaren is verzameld over het oppervlak van de maan. De data wordt op een mobiel-vriendelijke manier getoond en is de app is eigenlijk ontwikkeld voor wetenschappers. Maar, het kost je niks om eens dieper te duiken in onze maan en bovendien kun je er ook nog eens wat van leren.

Moon-Tours

Moon Tours is gratis te downloaden uit de Play Store.

  • Moon Tours

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.