Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #102

Geschreven door
Geplaatst op13 juni 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app met fraaie weersvooruitzichten en een launcher.

Nokia Z Launcher

Ben je op zoek naar een nieuwe launcher voor je tablet of phablet en ben je van het ‘less is more’-principe? Dan is de Nokia Z Launcher wellicht interessant. Deze launcher was al een tijdje beschikbaar maar heeft deze week een update gekregen waardoor je ook widgets kunt toevoegen. De Z Launcher bestaat uit één scherm. En op dat scherm kun je een letter met je vinger tekenen, waarna je naar de apps wordt gebracht die beginnen met die letter. Sinds deze week krijg je een extra scherm tot je beschikking. Swipe je voortaan naar links, dan krijg je de widgets te zien van je favoriete apps, die je zelf hebt ingesteld. Uit onderzoek van Nokia blijkt dat één scherm voor je widgets genoeg moet zijn, omdat gemiddeld genomen mensen niet meer dan één scherm aan widgets hebben.

Nokia-Z-Launcher

De Nokia Z Launcher is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Nokia Z Launcher

MagicalWeather

De zomer komt er weer aan en dus kijken we elke dag of het mooi genoeg is om eens lekker naar buiten te gaan. Met de nieuwe MagicalWeather app van het Nederlandse MeteoGroup krijg je op je tablet of phablet de weersvooruitzichten op een fraaie manier te zien. Met MagicalWeather heb je toegang tot het weerbericht voor de locatie waar je woont maar je kunt ook zoeken naar bekende steden over de hele wereld. De app toont de vooruitzichten middels fraaie animaties, die voortdurend worden aangepast. Helaas kun je niet ver vooruit kunnen maar je weet in ieder geval of je de komende dagen op de bank of op het strand kunt vertoeven.

Magical-Weather

De MagicalWeather app is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • MagicalWeather

You must build a boat

Houd je van puzzelspelletjes met een uitdaging? Dan is het spel You must build a boat wellicht wat voor je. Met dit puzzelspel is het de bedoeling dat je blokken verschuift om zo vijanden te verslaan en goud te verdienen waarmee je steeds weer verder in het spel kunt komen. De naam geeft het al aan; ondertussen bouw je ook aan een boot waarmee je andere levels en delen van de wereld kunt ontdekken en weer meer uitdagingen voorgeschoteld krijgt. You must build a boat is een uitdagend en verslavend spel waarmee je zeker een paar avonden kunt vullen.

You must build a boat is voor 2,99 euro te downloaden uit de Play Store.

  • You must build a boat

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.