Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #103

Geschreven door
Geplaatst op20 juni 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere een app waarmee je eenvoudig bestanden kunt uitwisselen tussen je Android-apparaten en je pc.

CloudPlayer

Mocht je nog niet overgehaald zijn om over te stappen op een betaalde muziekstreamingdienst zoals Rdio, Spotify, Xbox Music, Google Play Music of een andere dienst, dan is de app CloudPlayer wellicht wat voor je. CloudPlayer is een muziekspeler die je muziek uit de cloud haalt en afspeelt, zodat je al die nummers niet meer op je smartphone of tablet hoeft te zetten. Je downloadt de CloudPlayer-applicatie, meldt je aan met je Google-account en kiest vervolgens een cloudopslagdienst die je wilt gebruiken voor het streamen van je muziek. Je kunt kiezen uit Dropbox, Microsoft OneDrive en Google Drive.

cloudplayer

CloudPlayer is gratis te downloaden uit de Google Play Store, maar na een proefperiode van 7 dagen betaal je er 5,35 euro voor.

  • CloudPlayer

Portal

Heb je wel eens de behoefte om bestanden van je tablet of computer naar je smartphone te sturen, of andersom? Dan is de app Portal, van de makers van Pushbullet, interessant. Met deze applicatie kun je kinderlijk eenvoudig bestanden, met een grootte van zelfs meer dan 1GB, overzetten van en naar een Android-smartphone of -tablet. Het enige wat je hoeft te doen is portal.pushbullet.com openen in de browser, de qr-code te scannen en bestanden te verplaatsen, middels een simpele drag-and-drop-interface. De apparaten waartussen je bestanden wilt uitwisselen moeten wel met hetzelfde WiFi-netwerk verbonden zijn. Voor tablets en smartphones die draaien op Lollipop is het zelfs mogelijk bestanden direct naar een SD-kaart te verplaatsen.

De Portal app is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Portal

Perfect Piano

Altijd al piano willen leren spelen maar heb je geen piano, of geen goede tutorials, in huis? Probeer dan de app Perfect Piano eens. Met deze applicatie kun je leuke nummers op de piano spelen maar vooral ook leren hoe je piano speelt. De app kan nummers langzamer of sneller afspelen, muziekbladen weergeven, je prestaties opnemen, samples van 9 instrumenten afspelen en ondersteunt zelfs externe MIDI keyboards via USB. Als je de piano onder de knie hebt kun je je gespeelde nummer ook delen met vrienden en familie.

PErfect-Piano

Perfect Piano is gratis te downloaden uit de Play Store.

  • Perfect Piano

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.