Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je Android tablet #104

Geschreven door
Geplaatst op27 juni 2015, 8:00 CategorieAndroid

Met applicaties haal je natuurlijk pas het maximale uit je Android tablet en daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps en games voor jouw Android tablet. Deze keer onder andere de ultieme mediaspeler voor je tablet of smartphone.

Kodi

Ben je op zoek naar een multifunctionele mediaspeler voor je tablet of phablet? Dan is Kodi het proberen waard. Kodi is een open-source mediaspeler die voorheen onder de naam XBMC ging. De app is al een tijdje in beta maar je moest je aanmelden om de app uit te proberen. Sinds deze maand kun je Kodi echter zonder uitnodiging downloaden uit de Google Play Store. De mediaspeler biedt vele tools voor audio- en video-weergave, komt met een enorme hoeveelheid aan ondersteunde codecs en add-ons, en is bovendien gewoon een goed functionerende mediaspeler.

Kodi

Kodi is gratis te downloaden uit de Google Play Store.

  • Kodi

Fotomuur FX Live Wallpaper

Je smartphone en tablet staan waarschijnlijk vol met foto’s, foto’s van familie, vrienden en leuke uitstapjes. Nou is het natuurlijk leuk om deze foto’s wat vaker te zien en met de app Fotomuur FX Live Wallpaper krijg je de mogelijkheid je leukste foto’s op een dynamische manier te tonen. De app verandert je achtergrond in een fotomuur, waar foto’s in verschillende collages getoond kunnen worden. Je kunt zelf albums selecteren, effecten toevoegen, lay-outs kiezen en dubbel tikken om een foto te delen of op volledige grote te bekijken.

Fotomuur-app

 

Fotomuur FX Live Wallpaper is gratis te downloaden uit de Google Play Store maar biedt in-app-aankopen om van alle functies gebruik te maken.

  • Fotomuur

Shoot

Soms heb je een video, een foto of een bestand dat je direct met vrienden of familie wilt delen. Vaak komt het dan neer op een mailtje of een appje maar beiden zijn niet ideaal, zeker wanneer het op grote bestanden aankomt. Met Shoot wordt het delen van media een stuk eenvoudiger. Open de applicatie en selecteer de foto of de video die je wilt versturen naar de smartphone of tablet van iemand anders. Laat de ander de QR-code die vervolgens verschijnt scannen en het bestand wordt direct verstuurd. Er is geen tussenkomst van de cloud en alle mobiele apparaten worden ondersteund. De eerste drie ‘verzendingen’ zijn gratis, daarna moet je via een in-app-aankoop de app unlocken om onbeperkt te kunnen versturen.

Shoot is gratis te downloaden uit de Play Store maar bevat in-app-aankopen.

  • Shoot

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.