Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #100

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je stickers in elke app kunt gebruiken.

Microsoft Office Sway

Sway is een nieuwe app van Microsoft, en je kunt de app zien als een kruising tussen Word en Powerpoint. Met Sway kun je namelijk ideeën uitwerken en deze op een mooie manier met de wereld delen. Een Sway kan foto’s, video’s en tekst bevatten. Er zijn verschillende designs die je kunt gebruiken. Ben je klaar met bewerken, dan kun je je Sway publiceren en met andere delen via een link. Ze krijgen dan geen saaie PDF vol tekst, maar een interactieve website met jouw ingevoerde content.

Microsoft Sway

Microsoft Office Sway is gratis, maar een Office account is verplicht.

  • Microsoft Office Sway

Emoji Keyboard by LINE

Ooit van LINE gehoord? Waarschijnlijk niet, want de chat-app is vooral populair in Azië, zoals WhatsApp populair is in Nederland. Om mensen toch bekend te maken met LINE en de belangrijkste feature van LINE, stickers, heeft LINE een toetsenbord uitgebracht. Via het toetsenbord kun je duizenden LINE stickers in elke app gebruiken. Laat je niet afschrikken door de vele slechte reviews in de App Store, het gebruiken van een sticker is niet zo gemakkelijk als een emoji, maar je hebt met twee tikken een sticker geplaatst.

LINE keyboard stickers app

Emoji Keyboard by LINE is gratis te downloaden.

  • Emoji Keyboard by LINE

Sonic Runners

Sonic Runners is een endless runner van Sega. Dat betekend dat het spel oneindig doorgaat, tot je een fout maakt. Sega maakte eerder al een endless runner met de Sonic personages, Sonic Dash, maar Sonic Runners is in 2D, in tegenstelling tot Sonic Dash. Doordat Sonic Runners zich in een 2D-wereld afspeelt, voelt de app veel vertrouwder, aangezien alle Sonic spellen vroeger in 2D waren. Al met al is Sonic Runners een simpel idee, maar een mooi gemaakte app die je veel plezier zal geven.

Sonic Runners

Sonic Runners is gratis te downloaden, maar bevat in-app aankopen.

  • Sonic Runners

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.