Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #98

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een app waarmee je GIFS kunt maken van video’s.

Hitman: Sniper

Afgelopen week bracht Square Enix Hitman: Sniper uit voor Android en iOS. In het spel, dat je wellicht al kent van andere platformen, ben je huurmoordenaar 47 en wordt je ingehuurd om anderen te vermoorden. Dat gaat op een andere wijze dan de meeste schietspellen waardoor het spel interessant blijft: je kunt met je sniper direct iemand vermoorden, of je kunt wat creatiever zijn, zoals de reling van de balkon waarop je doel leunt wegschieten, waardoor deze valt.

Hitman: Sniper is voor €4,99 te downloaden in de App Store en bevat in-app aankopen.

  • Hitman: Sniper

GifLab

Sinds kort is het mogelijk om op Facebook GIFS te delen, en toevallig werd afgelopen week de meest gebruiksvriendelijke GIF-creator app voor de iPhone en iPad gelanceerd. Met GifLab tover je filmpjes om in een GIF, die je vervolgens kunt delen. Laadt een filmpje, kort ‘m in, kies de kwaliteit en de snelheid. Vervolgens kun je nog een tekst toevoegen, waarna de GIF in luttele seconden gemaakt wordt door de app. Standaard staat er een watermerk op je GIF, maar door een video te bekijken of een in-app aankoop te kopen verdwijnt dit watermerkje.

GifLab app

GifLab is gratis te downloaden, maar bevat in-app aankopen.

  • GifLab

StiKey

In Azië zijn ze ontzettend populair: stickers. Niet de plakkerige blaadjes, maar digitale stickers. Een soort grote emoji’s, die bepaalde situatie’s omschrijven. Facebook heeft ze, maar in andere apps kun je ze niet gebruiken. StiKey, een nieuwe app, maakt dit wel mogelijk. Installeer de app, activeer het speciale toetsenbord, en stuur stickers in alle belangrijke apps, zoals WhatsApp, Twitter en Pinterest. Ontwerpers kunnen hun eigen stickers uploaden en verkopen, en zo een extra centje bijverdienen.

StiKey app

StiKey is gratis te downloaden in de App Store.

  • StiKey

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.