Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

De drie beste nieuwe apps voor je iPad #99

Geschreven door
Geplaatst op14 juni 2015, 8:00 CategorieApplicaties

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een game waarin je abseilend punten moet verzamelen.

Angry Birds Fight

Angry Birds Fight is de zoveelste Angry Birds game, maar de apps uit de reeks blijven verbazen. De makers weten de varkentjes en vogeltjes namelijk telkens op een andere manier in te zetten. Angry Birds Fight is een soort drie op een rij, maar met een twist. Je vecht weer tegen de varkentjes, die bestuurd worden door de computer, maar je kunt ook in real-time tegen andere spelers vechten. Door combinaties te maken zoals in drie op een rij vecht je personage beter, en versla je je tegenstander.

Angry Birds Fight is gratis te downloaden maar bevat in-app aankopen.

  • Angry Birds Fight

Slayin

Slayin is deze week Apple’s App van de Week, en daardoor tot donderdag gratis te downloaden. In het spel roei je monsters uit met een van de zes helden die je zelf kunt kiezen. Je speelt met een virtuele controller, zoals je gewend bent van oude arcade controllers. Daar houdt de vergelijking met oude spellen niet op: het spel is in retro-stijl vormgegeven, bevat bijpassende muziek en prachtige graphics.

Slayin iPad app

Slayin is tot donderdag gratis beschikbaar in de app store, maar bevat in-app aankopen.

  • Slayin

Radical Rappelling

Radical Rappelling is een nieuw spel van de makers van onder andere Fruit Ninja en Jetpack Joyride. In het spel abseil je van een berg, en probeer je zoveel mogelijk muntjes te verzamelen. Voor het doen van stunts krijg je bonuspunten, en haal je dus een hogere score. Elk level wordt willekeurig gegenereerd, dus je zult geen enkele keer hetzelfde level spelen.

Radical Rappelling is gratis te downloaden, maar maakt gebruik van in-app aankopen.

  • Radical Rappelling

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.