Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Deze drie flipperkasten van Zen Pinball zijn de moeite waard

Geschreven door
Geplaatst op5 juni 2015, 12:02 CategorieAndroid

Deze week bekijken we drie flipperkasten binnen de game Zen Pinball, die zowel als in-app-aankoop evenals los te downloaden zijn. Ben je bekend met Portal en South Park? Dan heeft Zen Pinball misschien wel de tafels voor jou.

Zen Pinball: drie toffe flipperkasten op een rijtje

De game Zen Pinball is bijzonder. Niet alleen omdat Zen Studios, de maker van deze flipperkastspelen, de beste pinball games van dit moment maakt, maar ook omdat al die tafels zowel los als in-app-aankoop te downloaden zijn. Je hebt de game Zen Pinball helemaal niet nodig wanneer je één van de drie onderstaande flipperkasten wil spelen op je Android-tablet of iPad. Wat de Zen Pinball-tafels verder zo bijzonder maakt, is dat Zen Studios deals heeft gesloten met onder andere Marvel en South Park, voor gelicenseerde flipperkasten.

Zen Pinball – Portal (1,99 euro)

Wanneer je bekend bent met de gameserie Portal, dan weet je ongeveer wat je kunt verwachten van deze tafel. In Portal dien je een aantal puzzels op te lossen door portalen op muren en andere oppervlakten te plaatsen, zodat je jezelf of een aantal voorwerpen van locatie naar locatie kunt verplaatsen. In de Portal-flipperkast kun je soortgelijke gameplay verwachten, inclusief laserstralen, dat blauwe goedje en zelfs de Companion Cube. Oh, en je komt personages als Cell, Wheatley en zelfs GLaDOS tegen.

zen-pinball-portal-groot

  • Zen Pinball - Portal

Zen Pinball – South Park (4,50 euro / 3,99 euro)

Wanneer je bekend bent met de satirische South Park-serie, dan weet je hoe grof Cartman, Kenny, Kyle en Stan kunnen zijn. Die humor (tenminste, het is humor wanneer je ervan houdt, natuurlijk) is volledig overgebracht naar de flipperkast van South Park, waar we te maken krijgen met Mr. Hanky, die ratten, Sarcastabal en natuurlijk nog veel meer. Zegt die drie voorbeelden je niets, dan zul je mogelijk niet zo veel plezier halen uit deze tafel, omdat die echt met South Park-fans in het achterhoofd is ontwikkeld.

zen-pinball-south-park

  • Zen Pinball - South Park

Zen Pinball – Marvel (0,99 euro)

Houd je niet van lastige puzzels of grove humor? Dan is misschien het Marvel-pakket wat voor je. Met de Marvel-flipperkasten wordt je nogmaals ondergedompeld in het universum van Marvel, dat vandaag de dag populairder is dan ooit met filmreleases zoals Avengers: Age of Ultron en het aankomende Ant-Man. En wie gaat nou Spider-man spelen? We dwalen af: Marvel Pinball is al een flinke tijd verkrijgbaar, maar nog steeds één van de meest toegankelijke pakketten die je kunt aanschaffen voor Zen Pinball 2.

zen-pinball-marvel

  • Zen Pinball - Marvel

Ben je op zoek naar meer apps voor je Windows tablet, iPad of Android tablet? Neem dan ons uitgebreide app-archief door of lees onze tips voor tablets.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.