Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Electronic Arts kondigt twee games voor mobile aan

Geschreven door
Geplaatst op16 juni 2015, 10:39 CategorieAndroid

Electronic Arts heeft tijdens zijn E3-presentatie twee games voor mobiele platformen aangekondigd, waaronder een nieuw Star Wars-spel. Dat Star Wars-spel heeft Star Wars: Galaxy of Heroes. Het andere spel heet Minions Paradise.

Twee nieuwe games van Electronic Arts voor mobile

De Noord-Amerikaanse speluitgever Electronic Arts heeft ook een presentatie gegeven op de E3, de grootste gamebeurs ter wereld, en daar de toekomst gepresenteerd voor de games van de uitgever. Twee spellen van het uitgebreide en interessante assortiment komen naar mobiele platformen toe, namelijk Minions Paradise (die gele, gekke mannetjes uit de populaire Despicable Me-films (Verschrikkelijke Ikke in het Nederlands) en Star Wars: Galaxy of Heroes, een nieuwe game binnen de immens populaire Star Wars-franchise.

Star Wars: Galaxy of Heroes is een card collectible game, die een aantal bekende personages uit het Star Wars-universum zal bevatten. Helaas is het zo dat we tijdens de presentatie niets hebben gezien van de game en EA heeft ook helemaal niets bekendgemaakt over de titel. Dat kan twee dingen betekenen: of EA gelooft niet heel erg in het product en hoopt dat de franchise de game zal dragen of het spel is nog in een vroeg stadium van ontwikkeling – wij gaan uit van dat laatste, want kaartspellen zijn ontzettend populair op dit moment.

In Minions Paradise krijg je de taak om een themapark voor de Minions te bouwen. Je krijgt te maken met allerlei obstakels en opdrachten die te maken hebben met het opbouwen van een park, zoals het neerzetten van winkels, ritjes, et cetera. Het lijkt op een casual game-ervaring te worden, waar je je tijd en resources moet managen. Ook heb je de mogelijkheid verschillende missies aan te nemen, zodat je het eiland, die je dus zelf tot op zeker hoogte vormgeeft, ook nog kunt verkennen. En waar je de in-app-aankopen moet vermijden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.