Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Er komen 41 nieuwe emoji aan, waaronder de burrito

Geschreven door
Geplaatst op19 juni 2015, 9:53 CategorieAndroid

De organisatie achter de emoji, die grappige plaatjes die je gebruikt in je chatgesprekken, kondigt 41 nieuwe emoji-plaatjes aan. Zo kunnen we onder meer een burrito, taco en zelfs een hotdog verwachten – woorden die we straks niet meer hoeven uit te typen.

Burrito, taco, hotdog en meer emoji onderweg

De organisatie achter de emoji heeft aangekondigd dat Unicode 8 klaar is. Unicode is de standaard als het om emoji gaat, die gekke plaatjes die je gebruikt in je chatdiensten zodat je die woorden niet meer hoeft te typen, en nummer acht is daarvan de nieuwste versie. Unicode 8 brengt een aantal grappige en nu al populaire emoji met zich mee, waaronder de burrito, de taco en de hotdog. Allemaal gerechten die je straks niet meer hoeft uit te typen wanneer iemand aan je vraagt wat je wil eten of wat je lievelingseten is.

In totaal komen er 41 nieuwe emoji aan, maar het kan nog wel een tijdje duren voordat we ze ook echt daadwerkelijk kunnen gebruiken. Het updateproces vanuit Apple en Google gaat meestal niet zo snel en de verwachting is dat we ze pas na iOS 9 – het nieuwe besturingssysteem van Apple – en Android M – het nieuwe besturingssysteem van Google – mogen verwachten. Het kan dus nog zeker een jaar of anderhalf gaan duren voordat je dus eindelijk emoji als burrito en taco kunt gaan gebruiken – gerechten die blijkbaar populair zijn online.

Naast de burrito, taco en hotdog, kunnen we natuurlijk nog meer emoji verwachten. Zo zal de aanstaande update ook wat religieuze symbolen toevoegen, evenals meer emoji die te maken hebben met sport. Bovendien krijgen we universele ondersteuning voor de emoji die in het teken staan van diversiteit. iOS-eigenaars hebben die emoji al, aangezien Apple wel vlot genoeg was die plaatjes te introduceren in de huidige versie van het besturingssysteem. Nu kan het internet zich weer buigen over de volgende lading emoji – welke wil jij graag zien?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.