Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Galaxy Note 5 komt in september uit’

Geschreven door
Geplaatst op4 juni 2015, 11:35 CategorieAndroid

Samsung onderdirecteur Rhee In Jong heeft per ongeluk laten weten wanneer we de Samsung Galaxy Note 5 mogen verwachten: in september. Dat liet de hooggeplaatste uitvoerende weten tijdens dezelfde vergadering waar het uitstel van Samsung Pay aan bod kwam.

Galaxy Note 5 komt in september uit

De Samsung Galaxy Note 5 wordt in september gelanceerd. Dat heeft Samsungs onderdirecteur Rhee In Jong per ongeluk laten weten in dezelfde investeerdersvergadering waar ook het uitstel van Samsung Pay aan bod kwam. In Jong geeft tijdens die vergadering aan dat we het mobiele betaalsysteem van Samsung mogen verwachten in september en als eerste zullen tegenkomen op de Samsung Galaxy Note 5 – die momenteel nog niet eens is aangekondigd, maar waarvan iedereen weet dat we hem dit jaar kunnen verwachten.

Toegegeven, de onderdirecteur heeft niet letterlijk de woorden ‘Galaxy Note 5’ in de mond genomen, maar gebruikte in plaats daarvan de woorden ‘Samsungs volgende high-end phablet’. Dan is het een simpel rekensommetje: Samsung volgende high-end phablet is, voor zover wij weten, de Galaxy Note 5. Dat zou dus kunnen betekenen dat we tijdens de IFA 2015 in september de phablet voor het eerst te zien kunnen krijgen. Die beurs begint op de vierde van die maand. Vorige jaar kondigde Samsung daar de Note 4 en Note Edge aan.

Er zijn eerder een aantal geruchten opgedoken over de Samsung Galaxy Note 5, waar het Zuid-Koreaanse bedrijf naar verluidt de ultieme phablet van wil maken. Hoewel de Samsung Galaxy Note 4 al een erg fraai apparaat is en lovende recensies op zijn naam heeft staan, wil Samsung alsnog een stapje verdergaan met de volgende iteratie. Het schijnt namelijk dat Samsung erop gebrand is als eerste met een 4k-display op een phablet te willen komen en de onaangekondigde Galaxy Note 5 moet hier de ultieme kandidaat voor zijn.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 4
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.