Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google+-app stimuleert gebruikers Google Photos te downloaden

Geschreven door
Geplaatst op25 juni 2015, 10:42 CategorieAndroid

De Google+-app is van een update voorzien, die het bericht toevoegt dat je beter zo snel mogelijk Google Photos kunt downloaden. Wanneer je dat namelijk niet doet, dan verlies je de foto-opslagoptie van Google Photos, aangezien die uit de Google+-app verdwijnt.

Download Google Photos zo snel mogelijk

Google heeft in mei de losstaande Google Photos-applicatie vrijgegeven tijdens de I/O-presentatie van het bedrijf en bracht daarmee een einde aan al die geruchten over het wel of niet loskoppelen van de dienst van Google+, het sociale netwerk van de zoekmachinegigant. Hoewel de Google Photos-app tot op heden goed ontvangen is, mist het nog wel een paar populaire bewerkopties die het originele product zo interessant maakten. Daardoor stapte niet iedereen meteen over op de losstaande app, maar dat moet nu toch echt gebeuren.

Google heeft namelijk Google+ van een update voorzien, waarmee het de mededeling toevoegt dat Photos binnen Google+ gaat verdwijnen. Maar, zo wil het bedrijf meegeven, wanneer je nu dus de Google Photos-app downloadt, dan vind je daar direct al je opgeslagen foto’s en video’s. Hoe vervelend het ook is om die bewerkopties achter te moeten laten, doe je er toch echt goed aan over te stappen op de losstaande applicatie. Mocht je anders echt niet zonder kunnen, download dan de Google-app Snapseed, die dezelfde bewerkopties presenteert.

Google Photos is een cloudopslagdienst en fotogalerij in één en is afkomstig uit de stallen van Google. De app is nu beschikbaar voor zowel Android als iOS en is ook op pc te gebruiken. De app kenmerkt zich door het zoeksysteem. Je kunt bijvoorbeeld op het woord ‘hond’ zoeken en Google Photos zal alle foto’s met daarop een hond tevoorschijn halen. Alle foto’s en video’s worden opgeslagen in de cloud. Houd je het onder respectievelijk de zestien megapixels en 1080p-resolutie, dan kun je al je materiaal ongelimiteerd opslaan. Lees hier meer.

  • Google Photos
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.