Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gratis bellen en chatten met Viber kan nu ook op iPad

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2015, 21:02 CategorieApple

Na lange tijd wachten is de populaire chat-app Viber dan eindelijk ook verkrijgbaar op de iPad. Eerder moesten iPad-gebruikers het doen met een opgeschaalde versie van de iPhone-app van Viber, wat niet altijd even ideaal werkte.

Viber op iPad

Viber is een populaire app waarmee je gratis kunt chatten en bellen met andere Viber-gebruikers, vergelijkbaar met bijvoorbeeld Whatsapp. Voor de dienst heb je echter geen mobiel nummer nodig, waardoor je bijvoorbeeld ook de app op je iPad kunt gebruiken. Eerder moesten iPad-gebruikers het altijd doen met een vergrootte iPhone-app, waardoor de resolutie vrij laag was en de functies niet geoptimaliseerd waren voor het grotere scherm van de iPad.

Met de release van versie 5.4.1 heeft de app dan eindelijk ook een speciale iPad-versie. iPhone-gebruikers kunnen gelijk verder chatten op hun iPad, de gesprekken worden namelijk automatisch gesynchroniseerd. Met deze update is Viber echt bijna overal op te gebruiken, gezien er ook een versie beschikbaar is voor Android, Windows en Mac.

 • Viber
 • Delen:

Reacties

 1. david
  18 april, 2016 om 16:16

  ik hou van viber

 2. Julietta
  16 februari, 2020 om 16:54

  Wil graag gratis viber

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.