Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Hoesje voor iPad Mini 4 gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op23 juni 2015, 17:58 CategorieiPad

Er schijnt een hoesje te zijn gelekt dat bedoeld is voor de iPad Mini 4, waar een aantal hardware-wijziging uit op te maken zijn. Zo is de mute-knop verdwenen en heeft hij plaats moeten maken voor de microfoon, die van plaats gewisseld is.

Is dit de iPad Mini 4?

De iPad Mini 3 werd eind vorig jaar aangekondigd en had slechts een aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Sommige consumenten, waaronder fans van het merk Apple, betwijfelden of het de aanschaf van de nieuwe hardware waard zou zijn – zo klein waren de aanpassingen. Apple had tijdens zijn presentatie zelfs maar een paar minuten over voor de iPad Mini 3, dus dan weet je het wel. Qua design was de enige aanpassing de toevoeging van de vingerafdrukscanner, zodat eigenaars van het nieuwe Touch ID-systeem konden gebruiken.

ipad-mini-4-hoes-gerucht-leak-2

Ook dat was niet echt een design-aanpassing, aangezien je er eigenlijk niets van zag. De iPad Mini 2 had immers ook al een Home-knop. Verder was de kleinste iPad nu wel beschikbaar in het goud en verdween de 32GB-versie, zodat de 64GB-variant misschien beter zou lopen. Dit zijn de grootste veranderingen van iPad Mini 2 naar iPad Mini 3, dus voor de volgende mini-iPad zou Apple weer groots moeten uitpakken. Tenminste, dat is nu het idee, maar voorlopig lijkt het er nog niet op. Ook niet met de mogelijk gelekte hoesjes voor de iPad Mini 4.

De nieuwe iPad Mini moet dunner worden dan zijn voorganger en een enkele rij met speakers krijgen, als we dat hoesje mogen geloven. Verder kun je opmaken dat de microfoon nu op de plaats van de mute-knop zit, waardoor nu het gerucht is ontstaan dat die mute-knop verdwijnt. Eerder werd er al over de iPad Mini 4 geroepen dat die 2GB aan werkgeheugen zou krijgen, evenals de vernieuwde A9-chip. Ook zou die natuurlijk moeten draaien op iOS 9. De verwachting is dat de nieuwe iPad Mini 4 in oktober van dit jaar wordt gepresenteerd aan het publiek.

  • Delen:
Apple iPad mini 4
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.