Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Hoesje voor Samsung Galaxy Note 5 gelekt’

Geschreven door
Geplaatst op29 juni 2015, 9:22 CategorieAndroid

Er schijnt een hoesje gelekt te zijn van de onaangekondigde, maar aankomende Samsung Galaxy Note 5. De verwachting is dat Samsung de nieuwste phablet binnen de Galaxy Note-reeks in september tijdens IFA 2015 gaat aankondigen.

Is dit de Samsung Galaxy Note 5?

Dit weekend zijn er een aantal renders (3D-modellen) van een hoesje opgedoken dat mogelijk bedoeld is voor de onaangekondigde, maar aankomende Samsung Galaxy Note 5. Samsung heeft deze phablet officieel nog niet aangekondigd en de verwachting is dat we het apparaat in september gepresenteerd zien, tijdens IFA 2015. Tot die tijd moeten we het met geruchten en dit soort renders doen, die mogelijk een glimp geven van wat we mogen verwachten van de nieuwste telg binnen de Galaxy Note 5-reeks.

hoesje-galaxy-note-5

De renders vertellen ons helaas niet heel veel over het apparaat, omdat dat apparaat natuurlijk niet in de afbeelding vertegenwoordigd is. Wel vallen er een aantal dingen op. Aan de onderkant van het apparaat dat in dit hoesje zou passen, is namelijk ruimte voor een S Pen, de stylus die Samsung levert bij een Note-phablet. Ook zien we dat de speaker naar de onderkant is verplaatst en lijkt de camera op die van de Galaxy S6-smartphone. Waarschijnlijk laat Samsung zich hevig inspireren door die populaire smartphone.

Nu kan het natuurlijk zijn dat dit inderdaad (concept)afbeeldingen zijn van een hoesje voor de Samsung Galaxy Note 5, maar voor hetzelfde geld is dat dus niet het geval. Aangezien de verwachting is dat het toestel in september wordt aangekondigd, verwachten wij dat we de komende weken steeds meer van dit soort ‘lekken’ zullen tegenkomen, niet in de laatste plaats omdat accessoirefabrikanten hun producten moeten klaarstomen voor de release van de Samsung Galaxy Note 5. Voor nu is het enige dat we kunnen doen afwachten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.