Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Honor 6 Plus krijgt komende zomer Android 5.1-update

Geschreven door
Geplaatst op30 juni 2015, 13:57 CategorieAndroid

Goed nieuws voor eigenaren van de Honor 6 Plus, de phablet waar we onlangs nog zo enthousiast over waren in onze uitgebreide review. Het toestel krijgt namelijk komende zomer een update naar de meest recente versie van Android; Android 5.1 Lollipop.

Op dit moment draait de Honor 6 Plus nog op Android 4.4 KitKat en ook met die versie van Android hebben we het toestel onlangs uitgebreid getest. Over de software hadden we weinig te klagen maar toch kan het met Lollipop alleen maar beter worden. Honor belooft dan ook snel een update naar Android 5.1 uit te rollen. Niet alleen krijg je een nieuwe versie van Android, ook de Emui, een skin die door Huawei (moederbedrijf van Honor) ontwikkeld is krijgt een grote update.

Om de grote update voor de Honor 6 Plus soepel te laten verlopen vraagt het bedrijf eigenaren van de phablet om de update te testen. Als je lid wordt van de Honor Club en vervolgens een e-mail met je imei-nummer naar het bedrijf stuurt kun je geselecteerd worden om Android 5.1 alvast op je telefoon te testen. Zodra alle bugs opgelost zijn en de software geoptimaliseerd is zal de update officieel uitgerold worden. De verwachting is dat dit tegen het einde van de zomer gebeurt.

  • Delen:
Honor 6 Plus
Android KitKat (4.4)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.