Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

HP werkt aan Pro Tablet 608 voor zakelijke gebruikers

Geschreven door
Geplaatst op18 juni 2015, 9:27 CategorieWindows

Het is al een tijdje stil bij HP als het om tablets gaat maar de Amerikaanse fabrikant lijkt nieuws voor ons in petto te hebben. Via Duitse collega’s is namelijk een roadmap gelekt waarin we diverse nieuwe producten zien, waaronder de HP Pro Tablet 608.

De HP Pro Tablet 608 lijkt de eerste Windows 10 tablet van HP te worden. Het model is nog niet officieel door HP aangekondigd maar een roadmap is gelekt en de productpagina heeft reeds op de website van de Amerikaanse fabrikant online gestaan. Niet alle specificaties zijn al bekend maar de tablet zou in ieder geval uitgerust worden met een display dat ongeveer 8-inch groot is en een resolutie van 2.048 bij 1.536 pixels heeft. Dit zou een 4:3 beeldverhouding betekenen. Ook zou de tablet uitgerust worden met een Intel Atom-processor, 3G/4G voor mobiel internet, Bluetooth, WiFi en zou HP diverse accessoires voor het apparaat op de markt brengen. Zoals veel producten van de Amerikaanse fabrikant is de tablet gericht op de zakelijke markt.

HP-roadmap-2015

Uit de roadmap, in handen van onze collega’s van WinFuture, kunnen we daarnaast opmaken dat HP komt met de HP x2 210 en HP Elite x2 1012. Dit zijn zogenaamde convertibles met een los toetsenborddock of -cover. Het Elite-model wordt een Surface Pro-concurrent dankzij een slanke toetsenbordcover en een kickstand. Deze modellen lijken een formaat van 12-inch mee te krijgen maar meer is op dit moment nog niet bekend. We verwachten Intel Core-processors van de vijfde generatie onder de motorkap. De kans is groot dat HP alle nieuwe hardware met Windows 10 uitrust. Deze versie van Windows wordt op 29 juli officieel uitgebracht door Microsoft.

  • Delen:
HP Pro Tablet 608
Windows 10 - Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.