Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

In de game Brave Rooster draait het allemaal om bacon

Geschreven door
Geplaatst op22 juni 2015, 10:50 CategorieAndroid

Binnenkort verschijnt de game The Abduction of Bacon at Dawn, The Chronicles of a Brave Rooster in Google Play en de App Store. In deze titel die je als haan de wereld in te trekken en neem je het op tegen buitenaardse wezens, die alle bacon willen stelen.

Deze Brave Rooster moet alle bacon op aarde redden

Aanstaande donderdag verschijnt er een tof actiespel op Google Play en de App Store, waarin je in de huid kruipt van een dappere haan die de wereld intrekt om het op te nemen tegen buitenaardse wezens, die het gemunt op alle varkens – en daarmee bacon – op aarde. De basis van dit verhaal is een knipoog naar het meest populaire stukjes vlees op internet. De volledige titel van de game is The Abduction of Bacon at Dawn, The Chronicles of a Brave Rooster. Wat het spel straks gaat kosten, is helaas nog niet bekendgemaakt.

Het verhaal gaat nog een stapje verder dan de meeste grappenmakers op het internet. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt namelijk dat bacon essentieel voor onze gezondheid is; de buitenaardse wezens weten dit en ontvoeren daarom alle varkens op aarde. En aangezien de aliëns ons liever (blijkbaar) dood dan levend zien, willen ze ervoor zorgen dat we nooit meer bacon te eten krijgen. Aan jou dus de taak om ervoor te zorgen dat we wel die grote hoeveelheden bacon te eten krijgen, zodat we een kans maken tegen dat gespuis.

The Abduction of Bacon at Dawn, The Chronicles of a Brave Rooster heeft naast een fris en grappig verhaal, lekker simpele gameplay. Je rent en schiet door alle levels heen en aan het einde van het level neem je het op tegen een baas, zoals dat bij de oudere games het geval is. Je bent ook in staat je wapens te upgraden, evenals je attributen, zoals je kleding. Bovendien kun je je ook wagen aan allerlei uitdagingen binnen die levels, zodat je ze meerdere keren kunt spelen en meer waar voor je geld krijgt. De releasedatum is 25 juni.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.