Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘iPhone 6s Plus steviger en iets dikker dan iPhone 6 Plus’

Geschreven door
Geplaatst op17 juni 2015, 15:13 CategorieiPhone

Naar verluidt zal de volgende iPhone 6 Plus, de iPhone 6s Plus, veel steviger en iets dikker zijn dan het huidige model. Ook zal dit herziene model ietsje breder en langer worden en dat kan alles te maken hebben met het Force Touch-display.

Meer geruchten over iPhone 6s Plus verschenen

Woensdagmiddag zijn er meer geruchten over de iPhone 6s Plus verschenen. De opvolger van de huidige iPhone 6 Plus zou namelijk designelementen van de Apple Watch meekrijgen, zo blijkt uit enkele geruchten. Daarnaast zou de 6s Plus de custom Series 7000-aluminium behuizing krijgen, waardoor het omhulsel zo’n zestig procent sterker zal zijn. De geruchten komen van de doorgaans goed geïnformeerde analist Ming-Chi Kuo van KGI Securities, die verder aangeeft dat het toestel ook iets breder en iets langer wordt.

De iPhone 6s Plus zou 0,15 millimeter langer worden en 0,20 millimeter dikker. Ter vergelijking: de iPhone 6 Plus is 7,1 millimeter dik. Dat het apparaat dus een klein beetje breder, dikker en groter wordt, kan alles te maken hebben met het gerucht dat de iPhone 6s Plus een Force Touch-display krijgt, net zoals op de Apple Watch. Wanneer je je vinger iets meer op het scherm drukt, komen er opeens meer opties vrij dan wanneer je er gewoon op tapt. Mocht je al een Apple Watch in je bezit hebben, dan weet je precies wat je kunt verwachten.

Eerder dit jaar kwam al naar buiten dat Apple voornemens zou zijn een iPhone 6s en iPhone 6s Plus uit te brengen, met dat Force Touch-scherm. Forc Touch zou nog wel eens de grootste verandering in de besturing van het iOS kunnen worden, aldus analist Kuo. Kuo geeft verder aan dat de nieuwe iPhones ook iets andere kleuren zouden krijgen (het gouden model wordt iets geler, het witte model wordt is donkerder en er komt er een in roségoud). De verwachting is dat Apple in september de aankondiging gaat doen, samen met de iPad Pro.

  • Delen:
Apple iPhone 6S Plus
iOS

Reacties

  1. konings liliane
    08 augustus, 2015 om 15:19

    hou me hoogte van nieuwste vorderingen van het toestel iPhone 6 plus s

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.