Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LEGO lanceert binnenkort een mmo voor Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op23 juni 2015, 9:23 CategorieAndroid

LEGO heeft laten weten dat we binnenkort de game LEGO Minifigures Online ook op de platformen Android en iOS mogen verwachten. Het gaat hier echter niet meteen om de complete game; je zult het eerst met slechts één wereld moeten doen.

LEGO Minifigures Online: een mmo voor iedereen

LEGO heeft bekendgemaakt dat de mmo (massive multiplayer online) LEGO Minifigures Online binnenkort naar Android en iOS gebracht, samen met de release voor pc, Mac en Linux. De mmo krijgt cross-platform-ondersteuning en dat betekent dat je zelfs op je Android-tablet met de mensen kunt gamen die op hun pc spelen. Ook houdt dat direct in dat de wereld waarin alle spelers zich bevinden, gelijk is aan elkaar – ongeacht het platform waar je op speelt. Maar er zitten helaas wel wat haken en ogen aan.

Wanneer je de game straks voor je Android-tablet of iPad wil aanschaffen, dan kost het spel je 4,99 dollar (waarschijnlijk ook euro), maar voor dat bedrag krijg je slechts toegang tot alleen de eerste wereld. De pc-versie kost 29,99 dollar / euro en biedt toegang tot de complete game. De ontwikkelaar van het spel heeft al wel aangegeven dat er meer werelden naar de Android- en iOS-versies komen en dat gebeurt al zo snel als in de zomer. Je dient nog wel wat extra’s te betalen voor die werelden, maar verder zijn er geen in-app-aankopen.

Een mmo is een spel waarin duizenden spelers tegelijkertijd samenkomen, samen missies kunnen voltooien of gewoon in hun eentje kunnen spelen. In LEGO Minifigures Online draait het om het verzamelen van die minifigures – die grappige LEGO-mannetjes en -vrouwtjes waar je er vast nog wel een paar van hebt liggen thuis. Al die poppetjes hebben zo hun eigen krachten en vaardigheden en die dien je te gebruiken tijdens alle beschikbare missies. LEGO Minifigures Online zal op 29 juni 2015 verschijnen voor alle bovengenoemde platformen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.