Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo’s 6,8 inch-phablet opgedoken bij TENAA

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2015, 12:27 CategorieAndroid

In de database van het Chinese TENAA is een onaangekondigde Lenovo-phablet opgedoken: eentje met een gigantisch scherm van 6,8 inch. Huawei kondigde eerder dit jaar al een dergelijke phablet aan, dat eigenlijk meer een tablet is.

Lenovo’s onaangekondigde 6,8 inch-phablet

In de database van het Chinese TENAA, dat de functie heeft alle elektronische producten te testen voordat ze op de Chinese markt uitkomen, is de Lenovo PB1-770N opgedoken. Dit is een gigantische en onaangekondigde phablet van het Chinese merk. Het apparaat heeft namelijk een scherm van maar liefst 6,8 inch. Verder is er niet heel veel bekend over de phablet, behalve dat het dual SIM-ondersteuning, 4G, WiFi en Bluetooth 4.0 heeft. Ook weten we dat die een batterij krijgt van 3500mAh en dat-ie 7,7 millimeter dik is.

huawei-p8max-groot

Mocht je een indruk willen krijgen van het toestel, dan verwijzen we je graag door naar de Huawei P8max-phablet die het bedrijf medio april heeft aangekondigd. Ook dat is een phablet met een scherm van 6,8 inch. In theorie is het nog een smartphone, omdat je ermee kunt bellen, maar dankzij zijn formaat is het bij uitstek geschikt als kandidaat voor een smartphone/tablet-hybride, oftewel een phablet. Dat gigantische scherm heeft een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en de berschermlaag van Gorilla Glass 4 meegekregen.

Verder is de P8max voorzien van een metalen behuizing met een dikte van 6,8 millimeter, een 2,2GHz octacore Hisilicon Kirin-processor (die de fabrikant zelf heeft geproduceerd), 3GB aan werkgeheugen, een dertien megapixel-camera aan de achterkant, een vijf megapixel-camera aan de voorkant, een 4360mAh-batterij, 16GB of 64GB aan opslaggeheugen en een microSD-kaartlezer waarmee het geheugen met maximaal 128GB uitgebreid kan worden. Het apparaat draait op Android 5.0 Lollipop met daar overheen de EMUI-skin.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.