Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Meer specificaties Lenovo Yoga Tablet 3 duiken op

Geschreven door
Geplaatst op18 juni 2015, 10:19 CategorieAndroid

Eerder deze week kwamen we de nog onaangekondigde Lenovo Yoga Tablet 3 al tegen bij de Amerikaanse FCC maar duidelijkheid over de specificaties ontbrak nog. Vandaag is de tablet opgedoken bij de Bluetooth SIG, de instantie voor Bluetooth-certificaten, en krijgen we duidelijkheid over een aantal specs.

De Lenovo Yoga Tablet 3 is de opvolger van de in oktober van vorig jaar gelanceerde Yoga Tablet 2-serie, bestaande uit 8-inch, 10-inch en 13-inch modellen. Deze tablets beschikken over een aantal unieke eigenschappen, waaronder een ingebouwde kickstand, een extra grote accu en een cilinder waarmee de houvast verbeterd wordt.

Uit de documenten van de Bluetooth SIG kunnen we opmaken dat de Lenovo Yoga Tablet 3 8, het nieuwe 8-inch model, voorzien wordt van een ips lcd-display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een Qualcomm Snapdragon 210-processor met een kloksnelheid van 1.1GHz, 802.11n WiFi, Bluetooth 4.0 en 4G/LTE voor snel mobiel internet. De tablet draait op Android 5.1.1 Lollipop.

Vorig jaar werden de Yoga Tablets tijdens een evenement in oktober gepresenteerd en enkele weken later lagen ze in de winkels. De verwachting is dat Lenovo ook dit najaar weer nieuwe Yoga Tablets aankondigt. Onlangs hebben we de meest geavanceerde Yoga Tablet, de Yoga Tablet 2 Pro met ingebouwde projector, aan een uitgebreide review onderworpen.

  • Delen:
Lenovo Yoga Tab 3 Pro
Android Lollipop (5.1)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.