Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft bereidt Surface Pro 3 voor op Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op24 juni 2015, 10:52 CategorieBesturingssystemen

Microsoft heeft een update uitgebracht voor de Microsoft Surface Pro 3-tablet, die hem voorbereidt op de komst van Windows 10. Ook heeft het bedrijf uit Redmond de Surface 3, de nieuwste tablet in het assortiment, voorzien van een update.

Surface Pro 3 en Surface 3 krijgen updates van Microsoft

Microsoft heeft woensdagochtend updates vrijgegeven voor zowel de Microsoft Surface Pro 3 als de Microsoft Surface 3, die gedownload kunnen worden via Windows Update. Nadat het updateproces is voltooid, geldt voor allebei de tablets dat je hem een keer opnieuw moet opstarten. De update voor de Surface Pro 3 is heel belangrijk, aangezien het de hybride voorziet van een basis die straks nodig is voor Windows 10. Microsoft heeft al eerder bekendgemaakt dat het nieuwe besturingssysteem vanaf 29 juli beschikbaar is voor iedereen.

Updates voor Surface Pro 3:

  • Surface Pro UEFI update (v3.11.950.0): voegt ondersteuning toe van nieuwe features in Windows 10.
  • Wireless Network Controller and Bluetooth driver update (v15.68.3091.193): verbetert de stabiliteit van het systeem en de kwaliteit van je WiFi-verbinding, evenals de snelheid waarmee je kunt downloaden.
  • SATA AHCI Controller driver update (v9.4.0.1028): stabiliseert operationele methodieken.

Updates voor de Surface 3:

  • Surface System Aggregator Firmware update (v1.0.49500.0): verbetert de ervaring met de Surface Cover.
  • Audio Device driver update (v603.9600.2563.61816): verbetert de audiokwaliteit.
  • Surface Pen Settings driver update (v4.0.112.1): zorgt ervoor dat de Surface Pen (apart verkrijgbaar) meer functies krijgt.
  • Camera driver update (v20.9600.3444.120): verbetert kwaliteit van films en foto’s wanneer je de camera gebruikt.
  • HD Graphics driver update (v10.18.14.4175): verbetert de kwaliteit van het scherm en zijn performance.
  • Wireless Network Controller and Bluetooth driver update (v15.68.3091.193): verbetert de stabiliteit van het systeem en de kwaliteit van je WiFi-verbinding, evenals de snelheid waarmee je kunt downloaden.

Beide Surface-tablets doen het erg goed en worden ook meerdere keren genoemd in onze verschillende artikelen met betrekking tot specifieke situaties. Voor meer informatie daarover, kun je op onze Tablet Tips-pagina terecht, waar je een compleet overzicht van onze achtergrondartikelen kunt vinden.

  • Delen:
Microsoft Surface Pro 3
Windows 8
Microsoft Surface 3
Windows 8

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.