Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft brengt Sway naar iPad, later naar Windows 10

Geschreven door
Geplaatst op26 juni 2015, 10:38 CategorieApplicaties

Microsoft heeft bekendgemaakt dat de applicatie Sway vanaf nu verkrijgbaar is voor iPad en later naar het nieuwe Windows, Windows 10, komt. Je kunt de presentatieapplicatie nu gratis downloaden voor je iPad; helaas is er niets bekend over een Android-versie.

Microsoft Sway nu verkrijgbaar voor iPad

Microsoft maakt vrijdagochtend bekend dat iedereen met een iPad Microsoft Sway kan downloaden. Ook is er een update beschikbaar voor de versie die al beschikbaar was op iPhone. Deze versie van Sway is gevormd door feedback van de community en heeft nu de mogelijkheid sneller foto’s, video’s en teksten toe te voegen aan je Sway-presentatie. Ook is het nu veel gemakkelijker om te wisselen tussen Edit en Preview, door simpelweg op een knop bovenin het scherm te drukken. Zo kun je altijd zien hoe je je presentatie vormgeeft.

Daarnaast is Sway ook geoptimaliseerd voor het grote scherm van de iPad. Wanneer je de app op je iPad zet, ben je in staat om presentaties te maken, te delen te bekijken in landscape-modus. Ook kun je gebruikmaken van de Remix!-knop, om snel een indruk te krijgen van de verschillende stijlen die de app te bieden heeft. Microsoft Sway is een presentatieapplicatie die je het beste kunt omschrijven als een mix van Prezzi en Powerpoint. Je kunt Sway gebruiken op pc’s, Mac’s en tablets en nu dus ook op de iPad van Apple.

Naast het uitbrengen van de iPad-versie, maakt Microsoft ook bekend dat Microsoft Sway een aparte Windows 10-applicatie zal krijgen. Het wordt een echte native app voor het platform. Sway voor Windows 10 krijgt een rijke touch-first-ervaring en is in staat al je werk vanuit andere platformen te synchroniseren. Ook kun je hier natuurlijk je presentaties bewerken, bekijken en delen met andere mensen. Een precieze releasedatum voor Sway voor Windows 10 is helaas niet bekendgemaakt, maar het zal mogelijk in de zomer gebeuren.

  • Microsoft Sway
  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.