Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft toont nieuwe hybride laptop met Windows 10 van HP

Geschreven door
Geplaatst op3 juni 2015, 16:45 CategorieWindows

Microsoft heeft vandaag tijdens Computex 2015 alvast een voorproefje gegeven voor wat we van Windows 10-hardware kunnen verwachten. De softwaregigant toonde een aantal prototypes van grote fabrikanten, waaronder een hybride laptop van HP.

De hybride laptop in bovenstaande afbeelding is het nieuwste x2-model van HP. De fabrikant zelf heeft de hybride nog niet officieel aangekondigd maar Microsoft liet het design al kort aan het publiek zien.

Over de specificaties valt nu dan ook nog weinig te zeggen. We weten alleen dat het een hybride is, wat inhoudt dat het keyboard losgekoppeld kan worden zodat het display als tablet te gebruiken is, en dat het geheel op Windows 10-software draait.

HP-hybride-x2-Windows-10-1

Ook beschikt de hybride over een geanodiseerde behuizing en zitten er speakers van luidsprekersfabrikant B&O in verwerkt. We mogen er van uitgaan dat dit model draait op een Intel Atom-processor en ergens na de zomer op de markt verschijnt.

Microsoft laat overigens ook nog weten dat dit apparaat over revolutionaire notitie-mogelijkheden beschikt, wat dit ook precies mag betekenen. We wachten de officiële presentatie van HP af, en die verwachten we niet voor het einde van komende zomer.

Microsoft maakte eerder deze week bekend dat Windows 10 op 29 juli officieel verschijnt maar het duurt dan nog een aantal weken voordat fabrikanten producten met Windows 10 uitbrengen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.